02 / 05 / 2024

VakıfBank İstanbul Uluslararası Finans Merkezi satılık bina

VakıfBank İstanbul Uluslararası Finans Merkezi satılık bina

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a satıyor!

Vakıf GYO, İUFM projesindeki T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri içerisinden toplam 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL+KDV bedelle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'ya satıyor...

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgedeki yaraları sarmak amacıyla 21 milyar liralık destek sağlayan Vakıfbank Finans Grubu’ndan yeni bir kaynak haberi daha geldi. VakıfBank, uluslararası piyasalardan 1,8 milyar dolarlık yeni kaynak sağladı.

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

VakıfBank, 72.9 milyon TL'ye İUFM'den bina aldı!

VakıfBank, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Vakıf GYO'ya ait projenin bankanın genel müdürlük hizmet binası olarak kullanılması planlanan bölümü 72.9 milyon TL'ye satın aldı.

VakıfBank’tan 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne haciz' açıklaması!

VakıfBank, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hesaplarının alacaklı bir firma tarafından haczedilmesi sonrasında banka ve yöneticileri hakkında yapılan açıklamalar ve bu konuda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

VakıfBank konut kredisi faizleri Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde cazip faiz oranları ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran VakıfBank’ın konut kredisi kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı...

VakıfBank konut kredisi kampanyaları Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında düşük faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri ile birçok konut kredisi fırsatı sunuyor. VakıfBank'ın konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

VakıfBank’tan ikinci Enflasyon Endeksli Konut Kredisi!

VakıfBank bugün ikinci enflasyon endeksli konut kredisi ürününü duyurdu. Banka kampanya kapsamında ilk 5 yıl sabit faizli sonraki 5 yıl ise enflasyon endeksli konut kredisi seçeneği sunuyor.

Vakıfbank'ın 3 bin 369 konutu satışa çıkacak!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

VakıfBank'tan Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi!

VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir konut kredisi sunuyor. VakıfBank, enflasyona endeksli mevduat ürününden sonra ‘Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi’ ile ev shaibi olmayı kolaylaştırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyasında sunduğu yüzde 0.98 faiz oranlarına son verdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 32 puan yükseltti.

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının peş peşe arttığı haftada VakıfBank’ta konut kredisi artışlarına dahil oldu. Banka konut kredisi faizlerini 24 puan birden yükseltti…

VakıfBank İstanbul Uluslararası Finans Merkezi satılık bina Haberi

VakıfBank İstanbul Uluslararası Finans Merkezi satılık bina

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satışıyla ilgili açıklama yaptı. 

Vakıf GYO, İUFM'deki 52 katlı bloğunda bulunan 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların Vakıfbank'a 930 milyon TL bedelle satıldığını açıkladı. 

Vakıfbank tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada ise genel müdürlük hizmet binası şeklinde kullanılması hedeflenen alanın satın alınmasına ilişkin Vakıf GYO ile satış vaadi sözleşmesine imza atıldığı belirtildi. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 07 Nisan 2022 tarihli toplantısında verilen yetkiye istinaden;  İUFM Projesi kapsamındaki "T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi"nde  yer alan toplam 25.718 m² büyüklüğündeki ticari alanların...