29 / 04 / 2024

Vakıfevim Serdar Kolo

Vakıfevim Serdar Kolo

Faizsiz konut ve araç edindirme sektörü yüzde 120’lik büyümeyle 25 milyar lira hacme ulaşarak 2019 yılını tamamladı.  2020 yılında ise bu oranda yüzde 50 büyüme yaşanması bekleniyor...

Faizsiz konut ve araç edindirme sektörü yıllık 25 milyar TL büyüklüğe ulaştı!

25 milyar TL'ye ulaşan faizsiz konut ve araç edindirme sistemi 5 bin kişiye istihdam sağlayarak, son 1 senede 40 bin müşterisinin konut ve otomobil satın almasına vesile oldu

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Vakıfbank'ın 2023’ün ilk çeyreğinde elde ettiği kâr dudak uçuklattı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından VakıfBank 2023’ün ilk çeyreğinde 4 milyar 503 milyon TL net kat elde etti. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: "İlk üç ay için mali sonuçlarımız da bankamızın güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Finansevim, BDDK intibak planı başvurusunu yaptı!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada, "BDDK’nın şart koştuğu 100 milyon TL sermaye tutarının üzerindeki finansal gücümüz ve müşterilerimize sunduğumuz güven, bizi geleceğe taşıyor." dedi.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasıyla mağduriyetlerin önüne geçilecek!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması ile ilgili açıklama yaptı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Memur ve işçiler faizsiz ev alma sistemini sevdi!

Yapı Tasarruf Sandıkları (YTS) Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Kolo Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, faizsiz ev ve araç alma sisteminin orta kesim tarafından rağbet gördüğünü söyledi.

Faizsiz sistemde otomobil alımı konut için basamak oldu!

Finansevim ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği'nin Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, otomobile olan ilginin artmasının en büyük sebeplerinden birinin otomobili konut almak için bir basamak olarak kullanmasından kaynaklandığını belirtti.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vakıfevim Serdar Kolo Haberi

Vakıfevim Serdar Kolo

Faizsiz konut ve araç edindirme sektörü geçtiğimiz yılı yüzde 120’lik büyüme ile tamamladı. Vakıfevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, “Katılımcılar son bir yılda 40 bine yakın konut ve otomobil aldılar. Konutta kararı kadınların, otomobilde ise erkeklerin verdiğini görüyoruz” dedi. Bireysel kredilerde takip oranı yüzde 3.6, faizsiz konut edindirme sektöründe sadece yüzde 0.8 oldu. 

Faizsiz konut ve araç edindirme sisteminde sektörün büyüklüğü yıllık 25 milyar lira'ya ulaştı. Geçtiğimiz yıl en verimli yıllardan biri olurken özellikle yüksek faizler sebebiyle sektör yüzde 120 büyüdü. 2020'de ise bu büyümenin yüzde 50 oranında olması bekleniyor. 5 bin kişiye istihdam sağlayan ve 700 şubeye ulaşan sistemle katılımcılar son bir yılda 40 bine yakın konut ve otomobil satın aldı. Sektörün en yenilikçi kurumlarından Vakıfevim’in Kurucu Ortağı ve...