04 / 05 / 2024

Vakıflar GYO gayrimenkul satış işlemi son durum

Vakıflar GYO gayrimenkul satış işlemi son durum

Vakıflar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul satış işleminin tamamlanması hakkında bugünkü Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

Vakıf GYO'nun 2 gayrimenkulü aylık 110.8 milyon TL'ye kiraya verildi!

Vakıf GYO'nun Kütahya İş Merkezi aylık 67 milyon 322 bin,65 TL'ye 10 yıllık süreyle, Fatih İş Merkezi aylık 43 milyon 479,20 TL'ye 10 yıllık süreyle T. Vakıflar Bankası T.A.O.'ya kiralandı. 

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

Vakıf GYO'dan T.A.O.'ya 427.1 milyon TL'ye gayrimenkul satışı!

Vakıf GYO "T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi"nin, A Kule bloğunun ofis üniteleri içerisinden; 28.001,20 metrekare büyüklüğündeki alanı T.A.O.'ya 427.1 milyona satıyor...

Vakıf GYO'nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde gayrimenkul bulunuyor!

Özgür Karabat, ihale kanunundan istisna tutulan Vakıf GYO’nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde arsa ve gayrimenkul olduğunu belirtti...

Vakıf GYO, Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 25.5 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO, Beşiktaş'ta 1472 Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmaz Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ tarafından düzenlenmiş değerleme raporunda takdir edilen 25 milyon 516 bin TL üzerinden Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye satıldı.

Vakıfların 56 gayrimenkulü Süryani Vakfı'na tescil edildi!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soru önergesine yanıt veren Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Vakıfların 56 gayrimenkulünün Süryani Vakfı'na tescil edildiğini açıkladı..

Vakıf GYO ile Vakıflar Bankası arasında sözleşme imzalandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında kredi sözleşmesi imzalandı..

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

Vakıflar GYO gayrimenkul satış işlemi son durum Haberi

Vakıflar GYO gayrimenkul satış işlemi son durum

Vakıflar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  29 Eylül 2015 tarihinde yayınladığı gayrimenkul satış işleminin tamamladı.


Açıklama:


Şirketimizce 29 Eylül 2015 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda duyurulan gayrimenkulun satış işlemi...