29 / 04 / 2024

vakıflardan kiralık apartman

vakıflardan kiralık apartman

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

İBB'nin vakıflardan aldığı taşınmazlar inceleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müfettişleri, önceki yönetimde İBB'nin bazı tanıdık isim ve vakıflardan kullanılamaz haldeki milyonlarca TL'lik taşınmaz aldığını tespit etti. 

Carmel Place, New York'taki kiralık ev sorununu çözdü!

Sekiz milyonluk nüfusuyla ABD'nin en kalabalık kenti New York’ta artan kiralık ev problemine çözüm bulmak için şehrin ilk mikro apartmanı tasarlandı. "Carmel Place" adı verilen bu binadaki evler ülkenin en büyük kentinde en küçük yaşamı sunuyor.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Adana ve Mersin'de vakıflardan kiralık 42 gayrimenkul!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Adana ve Mersin'de yer alan 42 gayrimenkulü 23 Eylül 2014 tarihinde saat 09.05 saati itibariyle kiraya çıkarıyor. Gayrimenkuller arasında dükkan, büro, daire yer alıyor.

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

vakıflardan kiralık apartman Haberi

vakıflardan kiralık apartman

Vakıflar'dan kiralık olan 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihinde ihaleye sunuluyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Kiralık gayrimenkullerin aylık muhammen bedelleri 40,00 TL ile 3.500,00 TL arasında değişiklik gösteriyor. Kiralık gayrimenkullerin içerisinde apartman, daire, arsa ve dükkan bulunuyor. Vakıf taşınmazlar muhammen bedeller üzerinden 1 yıllığına kiralanacaktır. 


İhale açık teklif usulü ile 31 Aralık 2014 günü saat 10:30'da Üsküdar İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü ihale salınunda yapılacaktır.


İhale Günü: 31/12/2014 günü saat 10:30'da

İlanın tam metni için