19 / 05 / 2024

Vali Ali Fidan

Vali Ali Fidan

Düzce Valisi Ali Fidan, Aziziye Mahallesinde yapımı devam eden Düzce 300 Yataklı Hastane İnşaatında incelemelerde bulundu. Fidan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürüne, çalışmaları takip etmelerini söyledi.

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Esenyurt'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına izin verilmeyecek!

Dün İstanbul'da yaşanan sağanak yağıştan en çok etkilenen ilçe Esenyurt oldu. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ali Yerlikaya, "1272. Sokak'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Vali Ali Yerlikaya İBB Başkan Vekili olarak görevlendirildi!

İçişleri Bakanlığından, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği bildirildi.

Ali Hamza Pehlivan hizmet binaları inşaatlarını inceledi!

Vali Ali Hamza Pehlivan Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ile Milli Emlak Müdürlüğü’nü ziyarette bulundu. 

Vali Ali Yerlikaya, inşaat mağdurlarıyla görüştü!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmaları tarafından mağdur edilen vatandaşlarla görüştü. Buluşmada, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç'da bulundu.

Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi hizmete açıldı. Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açılış törenine katıldı.

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi nereye yapılacak?

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Vali Ali Kaban, hastanenin Üzülmez'e inşa edilebileceğini söyledi.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

Zonguldak Müftüsü'nden 6 bin kişilik talebi!

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali Temmuz'da hizmete giriyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatını inceledi. Heyetin ziyareti Sosyal Medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Ali Fidan, KYK'ya devredilecek yurdun inşaatını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) devredilecek yurdun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kullanılmayan binaların üç ayrı şekilde ihalesinin yapılarak çalışmalara başlandığını belirtti.

Düzce Üniversitesi'ne inşa edilecek cami için toplantı yapıldı!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da katıldı...

Vali Ali Fidan Haberi

Vali Ali Fidan

Vali Ali Fidan göreve geldiği günden bu yana kamu yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alıyor. Vali Fidan bu kapsamda 300 yataklı Devlet Hastanesi inşaatını inceledi. İncelemeleri sırasında Vali Ali Fidan’a Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Zülfü Kılıç, İl Sağlık Müdürü Mahir Arslan, İnşaatın Müteahhit Firma Yetkilisi Selahattin Çalpan ve teknik personel tarafından inşaatın genel durumu ile ilgili bilgiler verdi.

Yetkililer hastane inşaatı ile ilgili olarak “Hastane inşaatımız bodrum hariç üç katlı, 54 bin metrekare kapalı alana sahip. İnşaatın fiziki gerçekleşmesinin yüzde 78’dir. 300 yatak kapasiteli olan hastanenin kapasitesi 50 yatak daha artırılabilir. Çalışmalar buna uygun olarak yürütülüyor” dediler.

Vali Ali Fidan, binanın tüm katları dolaşarak hasta odaları, ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, ilaç hazırlama odası, acil girişi, helikopter pisti ve otoparkı inceleyerek...