03 / 05 / 2024

vali Aydın Baruş

vali Aydın Baruş

Aydın Baruş, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Bolu Valisi olarak atandı. Peki, Aydın Baruş kimdir? Aydın Baruş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Aydın Baruş...

Aydın Baruş Malatya'daki deprem konutları için yer tespit incelemesi yaptı!

Malatya Valisi Aydın Baruş, 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenenler için hayata geçirilmesi planlanan konutların yer tespiti için incelemeler yaptı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Aydın Baruş Pütürge'deki ağır hasarlı binaları inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde zarar gören Malatya Pütürge'de incelemeler yaptı.

Aydın Baruş depremde hasar görünce bina değiştiren okulları ziyaret etti!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar görüp binalarını değiştiren Hafize Özal Kız Meslek Lisesi ile Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nu ziyaret etti...

Aydın Baruş, depremden etkilenen mahallelerde inceleme yaptı!

Malatya Valisi Baruş Aydın, Elazığ Sivricede meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu...

Malatya'da 20 bina acil yıkılacak!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen depremin ardından, kentte ağır hasar gören ve yıkılması planlanan binalarla ilgili Vali Aydın Baruş başkanlığında  değerleme toplantısı yapıldı...

Aydın Baruş: Malatya'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile beraber Malatya’daki depremden evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti.

Aydın Şehir Stadyumu ihaleye çıkacak!

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 2’nci Dönem Toplantısı yapıldı. Vali Ömer Faruk Koçak, ilçedeki projeler hakkında bilgiler verdi.

Aydın Şehir Hastanesi iki yıl içerisinde tamam!

Yeni Asır aracılığıyla Aydınlılara müjde veren Vali Ömer Faruk Koçak, Aydın Şehir Hastanesi'nin iki yıl içerisinde bitirileceğini söyledi.

Aydın'da dört işyerinden biri inşaat sektöründe!

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2015 yılı 4. Olağan Toplantısı. Vali Yardımcısı Kadir Sertel Otçu başkanlığında gerçekleşti. Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Rahmi Terzi ise toplantıda açıklama yaptı.

Aydın Baruş'tan kentsel dönüşüme destek çağrısı!

Bolu Valisi Baruş belediyelerin kentsel dönüşüm projesine destek çağrısında bulunarak Risk taşıyan binaların biran önce yenilenerek 16 yıl önceki yaşanan acının tekrar yaşanmamasını diledi.

Aydın Baruş kimdir?

Aydın Baruş, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Bolu Valisi olarak atandı. Peki, Aydın Baruş kimdir? Aydın Baruş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Aydın Baruş...

Ahmet Aydın kimdir?

Siirt Valisi Ahmet Aydın kimdir? Siirt Valisi Ahmet Aydın bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Aydın ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Aydın...

vali Aydın Baruş Haberi

vali Aydın Baruş

Aydın Baruş kimdir?

Aydın Baruş, 1968 yılında Edirne'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Edirne'de tamamladı. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 


1994 yılında Sakarya Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak çalışırken aynı yıl Bursa Kaymakam adayı olarak atandı. 


1996-2008 yılları arasında sırasıyla; Demirköy Kaymakam Vekili, Hisarcık-Azdavay-Çağlayancerit Kaymakamı, Ardahan Vali Yardımcısı ve İncesu Kaymakamı olarak görev yaptı. 


2008-2010 yılları arasında Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne atanan Aydın BARUŞ şu anda İnceleme, Soruşturma ve Denetim Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini yürütmektedir.


2007-2008 yıllarında Bakanlıkça gönderildiği İngiltere'de Portsmouth Üniversitesi Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi "Avrupa Çalışmaları" bölümünde yüksek lisansını (Avrupa Birliği Önkoşullarına Uyum) tamamladı.


İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.    ...