04 / 05 / 2024

vali fahribey caddesi elazığ

vali fahribey caddesi elazığ

Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan Yirmi İkiler İşhanı'nın bodrum katında, suni çiçeklerin bulunduğu bir depoda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İş hanının içini kaplayan yoğun duman nedeniyle bazı vatandaşlar, üst katlarda mahsur kaldı...

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Ordu Vali Konağı'nın restorasyon ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nin girişinde 19. yüzyılın Osmanlı mimarisiyle inşa edilen ve 3 yıldır ödenek bekleyen tarihi Vali Konağı’nın restorasyonu için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden yeni sosyal alan!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Daire Başkanlığı, Vali Ozan Caddesi üzerinde bulunan kayalık alanda bölgeye rahat nefes aldıracak yeşillendirme ve yürüyüş yolu yapmak için çalışma başlattı.

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İ.Mehmet Nuri Battal, Yeliz Rukiye Scheuermann ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

ACC Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ACC Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fulya Cinisli Ceylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Şişli, Nişantaşı Vali Konağı Caddesi, Konak Apartmanı'nda kuruldu.

1938 yılında Taksim ile Maçka arasında yeni bir cadde açılacak!

1938 yılında Prost, Taksim ile Maçka arasında yeni bir cadde açılmasına karar vermiş. Taksim Bahçesi'nin arkasından başlayacak olan yol, bostanlardan geçerek Vali Konağı Caddesi'ne doğru düz bir hat şeklinde olacakmış.

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Öner tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Bilecik'teki eski vali konağının yerine AVM yapılacak!

Bilecik’in Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan ve depreme dayanıklı olmadığının belirlenmesinin ardından boşaltılan eski vali konağı, yerine alışveriş merkezi yapılması amacıyla yıkıldı.

Astra Seyahat Turizm Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astra Seyahat Turizm Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Tütüncü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

1935 yılında Teşvikiye'de eski Rus Hastanesi'nin bulunduğu 4081 metrekareye sahip arsa satılacakmış!

1935 yılında eski Rus Hastanesi'nin arsası Adapazarı Türk Ticaret Bankası tarafından açık artırma ile satılacakmış. Arsa bugün Nişantaşı semti Vali Konağı Caddesi'nde yer almaktaymış. Arttırmaya girebilmek için de 6 bin lira teminat vermek gerekmiş.

Ordu Eski Vali Konağı restore ediliyor!

Ordu’nun Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nin girişinde yer alan, 19. yüzyılın sonlarına doğru Osmanlı mimarisiyle yapılan ve Valilik Konutu olarak kullanılan “Eski Vali Konağı” binasının restorasyonu bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek...

Nadir Emlakçılık Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nadir Emlakçılık Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Filiz Sonalp tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da Nişantaşı, Vali Konağı Caddesi, Sümer Apartmanı'nda kuruldu.

Aron Angel kimdir?

Aron Angel, Atatürk'ün isteğiyle İstanbul'un ilk şehir planını çizen mimardır. Henry Prost’un öğrencisi olan Aron Angel, Avrupa yakasındaki Vali Konağı Caddesi ile Anadolu yakasındaki Bağdat Caddesi’ni tasarlamıştır. Peki Aron Angel kimdir? İşte biyografi

vali fahribey caddesi elazığ Haberi

vali fahribey caddesi elazığ


Elazığ'da bir iş hanının bodrum katındaki depoda yangın çıktı. Yangın söndürülürken, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.


Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan Yirmi İkiler İşhanı'nın bodrum katında, suni çiçeklerin bulunduğu bir depoda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 


İş hanının içini kaplayan yoğun duman nedeniyle bazı vatandaşlar, üst katlarda mahsur kaldı.


Vatandaşlardan biri, itfaiye merpeniyle aşağı indirildi. Diğer vatandaşlar yangın kontrol altına alınıp duman tahliyesi yapıldıktan sonra dışarı çıktı.


Bu arada, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.


Yangın sonucu depoda hasar...