19 / 05 / 2024

vali Mehmet Tekinarslan

vali Mehmet Tekinarslan

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Merkez Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet Tekinarslan kimdir? Mehmet Tekinarslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Tekirdağ'a 5 milyar TL'lik yatırım!

Vali Mehmet Ceylan Başkanlığında Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı 3. Dönem (Temmuz) toplantısı gerçekleştirildi.

Ardahan Göle Otogarı'nın temeli atıldı!

Ardahan'ın Göle ilçesinde Göle Kayak Merkezi, Göle Otogarı ve Göle Anneler Camii'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Vali Mehmet Emin Bilmez katıldı.

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi Vali Mehmet Türkoğlu, S. Ali Elamej ve A. I. Almashıkhı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de arsa tahsisleri için ön talepler alınıyor!

Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisleri için ön talepler alınmaya başlandı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz: "2017 yılı itibarıyla talep patlaması bekliyoruz." dedi.

Mehmet Erkoç yapımı devam eden bulvarları inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

Nevşehir'de Bereket Ormanları projesi hayata geçirildi!

Nevşehir 'de oluşturulan Gönül Elçileri Bereket Ormanı 'na ilk fidanı Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan dikti.

Mehmet Tekinarslan kimdir?

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Merkez Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet Tekinarslan kimdir? Mehmet Tekinarslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Kılıçlar: Turizm için yeni arayışlara yönelmeliyiz!

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Kırıkkale'de Mehmetçik Dershanesi açıldı!

Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, hafta sonları Kırıkkale Lisesinde faaliyet gösterecek dershanenin açılışını gerçekleştirdi.

Zorkun Yaylası'ndaki yangının elektirk kontağından çıktığı belirlendi!

Ahşap 4 evde zarara neden olan yangının elektirik kontağından çıktığı belirlendi. Vali Mehmet Oduncu, yaylalarda ve ormanlık alanlardaki yerleşim birimlerinde gerekli tedbirlerin de alınacağını kaydetti.

Ağrı Kardelen Anaokulu açıldı!

Ağrı’da, yapımı tamamlanan 10 derslikli Kardelen Anaokulu’nun açılışı törenle yapıldı. Kardelen Anaokulu bahçesinde yapılan açılış programına Vali Dr. Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Ercan Ateş ve Hamur Kaymakamı da katıldı...

Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir?

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir? Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Celalettin Lekesiz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Mehmet Oduncu kimdir?

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu kimdir? Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Oduncu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Oduncu..

vali Mehmet Tekinarslan Haberi

vali Mehmet Tekinarslan

Mehmet Tekinarslan kimdir?

Mehmet Tekinarslan, 1966 yılında Ankara’da doğdu. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Mehmet TEKİNARSLAN, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisansını ve 2011 yılında Gazi Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. 


1989 yılında İçişleri Bakanlığı’nda göreve başladı ve sırasıyla Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı ve Mülkiye Başmüfettişliği görevlerinde bulundu. 2003 yılı Nisan ayından 2005 yılı sonuna kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Danışmanı olarak görev yaptı. 


Uzmanlık alanları arasında “kamu yönetimi”, “özelleştirme”, “istihdam ve kayıt dışı istihdamla mücadele”, “insan kaynakları yönetimi” ve “çalışma hayatı ve sosyal güvenlik” konuları yer almaktadır. 


Sırasıyla APK Kurul Başkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı ve Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı görevlerini de bulunan TEKİNARSLAN, 02 Ağustos 2012...