29 / 04 / 2024

vali Şerif Yılmaz

vali Şerif Yılmaz

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşaatına 2 yıl önce başlanan ve yarın cuma namazı öncesi ibadete açılacak olan camide, 720 kişinin aynı anda ibadet edebileceği belirtildi.

Kütahya Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 12 derslikli TİP projesi olan Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni hizmet binası, törenle eğitim-öğretime açıldı.

Şerif Yılmaz, Acil Çağrı Merkezi inşaatını inceledi!

Vali Şerif Yılmaz, projesi ve ihalesi Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve ödeneği İçişleri Bakanlığı ve İl Özel İdaresi’nce temin edilen Acil Çağrı Merkezi hizmet binasının devam eden yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Şerif Yılmaz kimdir?

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz kimdir? Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, bugüne kadar hangi işerde görev aldı? Şerif Yılmaz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Şerif Yılmaz...

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Tavşanlı OSB 2016 yılı bütçesi onaylandı!

Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Kütahya 2.OSB bütçesi 8,95 milyon TL!

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2016 yılı bütçesi 8 milyon 950 bin TL olarak kabul edildi.

Kütahya 2. OSB'nin 2016 yılı bütçesi belirlendi!

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Kütahya 2. OSB'nin 2016 yılı bütçesi belirlendi..

Kütahya 1. OSB'nin bütçesi onaylandı!

Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. 1. OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı’nda 2016 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı.

Kütahya Medine Camii yarın açılacak!

Kütahya’da yapımı tamamlanan Medine Camii, yarın Vali Şerif Yılmaz’ın da katılacağı törenle ibadete açılacak. Başkan Ali Yıldız, caminin 550 bin TL’ye mal olduğunu dile getirdi.

Tavşanlı Özel Yıldız'ın yeni binasının temeli atıldı!

Tavşanlı'da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene; Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da katıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya’ya 30 yeni yatarım!

Bakan Veysel Eroğlu, Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi.

Kütahya Emet 200 öğrencilik kız yurdu inşaatı ne durumda?

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz’ın da katıldığı törenle Emet ilçesinde temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla devam yükseliyor.

Kütahya Emet Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Kütahya'nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

Kütahya Hüdarabbim Camii için yıkım kararı!

Kütahya'da Vali Şerif Yılmaz'ın tepki çeken "Orada İsrail ajanlığı öğretildiği için kapattım" sözleriyle kamuoyunun gündemine gelen Hüdarabbim Camii, bu kez yıkım kararıyla gündemde. İşte ayrıntılar...

Kütahya Akkent Mahallesi'nde spor kompeksi inşa ediliyor!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile Vali Şerif Yılmaz, Akkent Mahallesi’ndeki Yeni Spor Kompleksi’nin yapılacağı araziyi gezerek, yapılacak yatırımlar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen’den bilgiler aldı.

Kütahya Nedime-Sadık Düver Camii açıldı!

Kütahya Porselen A.Ş. Genel Müdürü Rüştü Düver tarafından yaptırılan Nedime-Sadık Düver Camii’nin açılışı, Vali Şerif Yılmaz ve protokol mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

vali Şerif Yılmaz Haberi

vali Şerif Yılmaz

Medine Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin ikinci Başkanı Ali Yıldız, caminin 550 bin TL’ye mal olduğunu dile getirdi.

Yıldız, caminin mimarisinin de Osmanlı mimarisini simgelediğini kaydetti.Şadırvan mimarisinin camilerine özel yapım olduğunu belirten Yıldız, çevre düzenlemesi nedeniyle belediye yetkililere teşekkür etti.

Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Medine Camii’nin cuma namazı öncesi Vali Şerif Yılmaz ve protokol mensuplarının katıldığı bir törenle ibadete açılacağını dile getirdi.Gül, tüm mahalle sakinlerinin açılış törenine davetli olduğunu sözlerine ekledi.


Hürriyet


Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kütahya'nın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Medine Camii, Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve protokol mensuplarının katıldığı bir törenle ibadete açıldı. 


Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, camilerin, Müslümanlar için Kabe'nin birer şubesi olduğunu...