15 / 05 / 2024

Validebağ Camisi broşür

Validebağ Camisi broşür

HAFTALARDIR tartışma konusu olan, Üsküdar Belediyesi ile Validebağ sakinleri arasında gerginliğe yol açan cami projesinin maketinin olduğu broşür hazırlandı. Broşür, Validebağ Korusu ile alakası olmadığı görüşünü anlatmak için hazırlandı..

Tapuda yeni dönem başlıyor! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? 10 soru ve cevapta merak edilen detaylar...

Gelir İdaresi Başkanlığı, konut alım ve satımında vergilendirmenin nasıl yapıldığı ile ilgiliolarak bir broşür hazırladı. Bu kapsamda yanlış beyanda bulunanlar yüksek cezalarla karşı karşıya kalabiliyor. 

A101'den 25 Ocak 2024 indirimli kataloğu! A101'e çekme karavan geliyor...

A101 aldın aldın katalog listelerini yayınlandığı açıkladı. A101 kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel A101 broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. 

A101'de Singer dikiş makinesi 4.799 TL'ye, Seramik tabanlı ütü 749 TL'ye satılacak!

A101'in 5 ekim 2023 tarihli aktüel broşürü yayımlandı. Her hafta A101 tarafından yayımlanan aktüel ürünler kataloğundaki tüm ürünlerin fiyatı belli oldu. İşte A101 5 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Milli Eğitim Bakanlığı LGS’ye girecek öğrenciler için yapılması gereken detayları paylaştı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran Pazar günü merkezi sınava girecek öğrencilere yardımcı olmak için bir broşür hazırladı. 

EYT broşürü! EYT ilk maaş ne zaman yatar? Kademeli prim gün sayısı nedir? EYT de prim ne kadar olacak?

EYT için yasal düzenleme Meclis'ten geçmesiyle birlikte vatandaşlar bu konuya dair pek çok soru sormaya başladı. İşte o sorular ve yanıtları!

A101'de iPhone 13 cep telefonuna 2 bin TL indirim! İşte iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 A101 Nisan 2022 fiyat listesi..

Her hafta perşembe günleri ‘Aldın Aldın’ kampanyası düzenleyen A101, bu haftaki broşüründe iPhone ürünlerine yer verdi. Peki A101'de İphone cep telefonları ne kadar? İşte iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 fiyat listesi...

Maliye’den ev satışı yapanlar için vergi broşürü!

Gelir İdaresi Başkanlığı, evini satacak vatandaşların hangi durumlarda vergi ödemesi yapıldığına ilişkin yeni broşür yayınladı. 

Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesiyle ilgili önerge verildi!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kabakoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

İstanbul'da mülk edinmek isteyen yabancıya 6 dilde rehber!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), yabancı yatırımcıların ofis ve konut satın alma ile ilgili sorularına yanıt vermek amacıyla ‘İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’ adıyla 6 dilde rehber ve bilgi broşürü yayınladı.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Validebağ Camisi broşür Haberi

Validebağ Camisi broşür

HAFTALARDIR tartışma konusu olan, Üsküdar Belediyesi ile Validebağ sakinleri arasında gerginliğe yol açan cami projesinin maketinin olduğu broşür hazırlandı. Üsküdar Belediye Başkam Hilmi Türkmen'in Üsküdarlılara caminin Validebağ Korusu ile alakası olmadığı görüşünü anlatmak için hazırlattığı broşürde tapu kayıtları, mevcut camilerin mesafelerini gösteren planlar da bulunuyor. 4 sayfalık broşürde, cami projesinin karşısında, site sakinlerinin havuz olarak kullandıktan alan da "Park alam" ve "Anaokulu" olarak gösteriyor. 


AĞAÇ KESİLMEDİ

Broşürde Türkmen'in "İnşaatın yapıldığı parselde herhangi bir ağaç ya da bitki kesimi olmamıştır" ifadeleri de yer...