19 / 05 / 2024

Validebağ hukuk

Validebağ hukuk

Cami inşaatının sürdüğü parsel bir anda mahkeme kararındaki parsel oluverdi ve bugüne dek sessizliğini koruyan İBB Başkanı Kadir Topbaş, cami inşaatının önünde hiçbir engel kalmadığını açıkladı.

Validebağ'a yeni dava!

Anadolu Yakası'nda yer alan Üsküdar Validebağ Korusu'nun komşu parselinde hukuk ve imar kuralları çiğnenerek inşaatına başlanan caminin ruhsatının iptali ve planın yürütmesinin durdurulması istemi ile dava açıldı.

Validebağ Korusu'nda ne oluyor?

Validebağ komşularından Mehtap Abla yaz kış demeden hemen her günün iki saatini koruda geçiriyor. Astım hastası olduğu için koruda yürüyüşe doktor tavsiyesiyle başlamış. Zamanla korudaki kedi köpek ve sincaplarla da arkadaş olmuş.

Kadir Topbaş'tan, Validebağ Korusu ve İGDAŞ açıklaması!

Kadir Topbaş'tan, Validebağ Korusu ve İGDAŞ açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gündeme dair açıklamalar yaparak Validebağ Korusu, İgdaş'ın özelleştirilmesi ve Karaman'daki olaya değindi.

Validebağ'da inşaat durdu, sıra mahkeme kararında!

Validebağ'da inşaat durdu, sıra mahkeme kararında. Üküdar'da yer alan Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada başlanan cami inşaatında faaliyetlerin, mahkemeden konuyla ilgili yazı gelinceye kadar durdurulması kararı alındı.

Validebağ'da hukuk iptal!

Cami inşaatının sürdüğü parsel bir anda mahkeme kararındaki parsel oluverdi ve bugüne dek sessizliğini koruyan İBB Başkanı Kadir Topbaş, cami inşaatının önünde hiçbir engel kalmadığını açıkladı.

Validebağ'da halk kazandı!

Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada başlanan cami inşaatında faaliyetlerin, mahkemeden konuyla ilgili yazı gelinceye kadar durdurulması kararı alındı. Validebağ Korusu'ndaki cami yapımı olayında kazanan taraf vatandaş oldu.

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı!

İSTANBUL Üsküdar'da bulunan Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı. Validebağ Korusu'nda nöbet tutan vatandaşlar, kurdukları çadırlarda yağmurdan korunmaya çalıştı. Polisler de ıslanmamak için eylemcilerin çadırlarına sığındı.

Validebağ Korusu nasıl gidilir?

Validebağ Korusuna nasıl gidilir? Validebağ Korusu nerede? Validebağ Korusu nerede, nasıl gidilir? Üsküdar Validebağ Korusu yol tarifi var mı? Hababam Sınıfı Validebağ Korusu'nda mı çekildi? Validebağ adı nereden geliyor? Validebağ Korusu nasıl gidilir?

Kadir Topbaş, Validebağ Korusu için ne dedi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Validebağ Korusu'nda yapılmak istenen cami projesi için ne dedi? Kadir Topbaş Validebağ Korusu cami inşaatı için ne dedi? İşte Kadir Topbaş'ın Validebağ Korusu açıklamaları..

Kadir Topbaş: Validebağ'da cami için engel kalmadı!

Validebağ ' daki cami inşaatına ilişkin yürütmeyi durdurma ve plan iptali kararına itirazlarının kabul edildiğini belirten Topbaş, " Burada cami yapılabilir hale geldi " dedi...

Kadir Topbaş'tan Validebağ açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul 7. İdare Mahkemesi'ne yaptıkları itiraz sonucunda Validebağ korusunun yanına yapılan inşaatla ilgili yürütmeyi durdurma kararının iptal edildiğini söyledi

Validebağ'da semt sakinleri mahkemeye itiraz edecek!

Üsküdar Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arazide başlanan cami inşaatıyla ilgili semt sakinlerini adına dava açan avukat Gülsüm Özdemir, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararını kaldırmasına itiraz edeceklerini açıkladı.

Validebağ'da cami inşaatı durduruldu!

Üsküdar Kaymakamlığı ' nda yapılan toplantıda, Üsküdar Belediyesi ve Validebağ gönüllüleri masaya oturdu. Belediye ile yıkımın durdurulması konusunda uzlaşıldı. 30 Ekim günü inşaatın durdurulacağı söylendi...

Validebağ hukuk Haberi

Validebağ hukuk

Validebağ Korusu'nun komşu parselinde başlayan kaçak cami inşaatını durduran mahkeme kararını "o parsel bu parsel değil" diyerek uygulamayan AKP'li yetkililer karar kaldırılınca çark etti. Cami inşaatının sürdüğü parsel bir anda mahkeme kararındaki parsel oluverdi ve bugüne dek sessizliğini koruyan İBB Başkanı Kadir Topbaş, cami inşaatının önünde hiçbir engel kalmadığını açıkladı. Oysa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e göre zaten inşaatın önünde engel yoktu. 

Her şey 2 yıl önce Altunizade Mahallesi, Validebağ Korusu güneyi, 165 pafta, 1313 ada, 178 parsel sayılı taşınmazın güneyindeki tescil dışı yeşil alanın plan tadilatı yapılarak "Dini Tesis Alanı" olarak yapılaşmaya açılması ile başladı. Parselin etrafındaki Çamlıca Konakları ve Ata Konakları'nda yaşayanlar toplu halde ve tek tek toplam 5 dava açarak planın iptalini istediler. 2 yılda tabii ki...