04 / 05 / 2024

Validebağ otoparkı projesine tepki

Validebağ otoparkı projesine tepki

Validebağ gönüllüleri ve Istanbuldaki çeşitli kent hareketlerine mensup çevreciler, Validabağ'ın geleceği ile ilgili geniş katılımlı forum düzenledi. Foruma CHP istanbul Milletvekilleri Melda Onur ve Mahmut Tanal da destek verdi.

Validebağ Korusu'nda yapılacak ‘Millet Bahçesi Projesi'' resmen iptal edildi!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan Validebağ Korusu'nu yapılaşmaya açmaya yönelik "Millet Bahçesi" projesine yönelik imar planlarının iptal edilmesi kararı İstinaf Mahkemesi'nce onandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Validebağ Korusu açıklaması!

İstanul'un Üsküdar ilçesi Acıbadem'de bulunan Validebağ Korusu'nda 21 Haziran tarihinde start verileceği duyurulan rehabilitasyon projesine karşı mahalleliler nöbet tutmaya başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da koruya giderek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Validebağ Korusu’ndaki proje için mahkemeden dur kararı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusu'nda gerçekleştirilecek rehabilitayon projesine başlama tarihi 21 Haziran olarak duyurulmuştu. Mahkeme proje için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Validebağ Korusu'nun imara açılmasına tepki!

Üsküdar Belediyesi’nin Validebağ Korusu’nu ‘rehabilite projesi’ çerçevesinde imara açarak 500 araç kapasiteli otopark yapma projesine çevrede yapaşayanlar ve vatandaşlar tepki gösteriyor. 

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

Küçükçekmece Anadolu Sokak Zeminaltı Otoparkı imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Anadolu Sokak Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Fatih Terim Stadı Otoparkı Çevresi Geometrik Düzenleme ve Trafik Sirkülasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı.

Fatih Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi'nde yapılacak Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Sancaktepe otopark projesi imar planı askıda!

İBB, Sancaktepe Emek Mahallesi'ndeki Sancaktepe Hastane Yanı Otopark Projesine ilişkin imar planını askıya çıkardı..

Kırklareli'ye katlı otopark projesi geliyor!

Kırklareli genelinde yaşanan park sorunu çözüme kavuşuyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede hayata geçecek katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.

Validebağ Konakları'na bir haftada 21 bin 500 kişi başvurdu!

DAP Yapı’nın Altunizade’de yükselen 'Validebağ Konakları’ projesine bir haftada 21 bin 500 kişi başvurdu, bir daireye 100 kişi talip oldu.

Karabük Şirinevler'e 3 katlı yeraltı otoparkı ve pazar yeri yapılıyor!

Karabük Belediyesi, vatandaşların daha iyi ortamlarda alışveriş yapabilmesini sağlamak ve Şirinevler Mahallesinde yaşanan otopark sorununu ortadan kaldırmak için Şirinevler Mahallesi Otopark ve Kapalı Pazar Yeri inşaatı projesine devam ediyor.

Validebağ otoparkı projesine tepki Haberi

Validebağ otoparkı projesine tepki

Üsküdar Validebağ Korusu'nda yapılması planlanan otopark inşaatına ve korunun imara açılmasına tepki gösteren Validebağ gönüllüleri, düzenledikleri forum sonrasında otopark şantiyesini çevreleyen bariyerleri yıktı. Validebağ gönüllüleri ve Istanbuldaki çeşitli kent hareketlerine mensup çevreciler, Validabağ'ın geleceği ile ilgili geniş katılımlı forum düzenledi. Foruma CHP istanbul Milletvekilleri Melda Onur ve Mahmut Tanal da destek verdi. Koru içerisinde yer alan Validebağ Öğretmen Huzurevi sakinleri de forumu balkonlarından izledi. Validebağ Gönüllüleri Derneği Başkanı Arif Belgin, koruda devam eden yapılaşma sürecinin kapalı kapılar ardında yürütüldüğünü iddia ederek, "Burada betonlaşma ya da başka bir şey istemiyoruz" diye konuştu.


Bizim...