03 / 05 / 2024

Validebağ projesi geliyor

Validebağ projesi geliyor

DAP Yapı Acıbadem Validebag projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek. Dap Yapı Acıbadem projesi Validebag Korusunun yanında, üst segmente hitap edecek butik bir proje olarak planlanıyor.

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

TOKİ Bolu projesi geliyor! 236 yeni konut için tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi tarih belli oldu. Proje kapsamında Gerede'de 236 yeni konut inşa edilecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

TOKİ İstanbul projesi geliyor! İstanbullular 844 konuta kavuşacak! Fırsatları takip edin! Son 25 gün..

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul projesi kapsamında 844 konut için start verecek. İşte İstanbul'un o ilçesi için merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Kırklareli projesi geliyor! Son 3 gün! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Kırklareli projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ziraat GYO Altunizade projesi geliyor! Yeni proje!

Ziraat GYO, Altunizade projesi için düğmeye bastı. Ziraat GYO Altunizade projesi henüz proje aşamasında. İşte Ziraat GYO Altunizade projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi geliyor! Tarih belli oldu! 

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Gaziantep projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Validebağ projesi geliyor Haberi

Validebağ projesi geliyor

Kartal, Maltepe, Kağıthane'de projeler hayata geçiren Dap Yapı, Acıbadem bölgesinde Emlak Konut GYO'nun ihaleye çıkardığı Hava Subayları Lojmanları'nı 810 milyon TL teklifle  kazandı. Dap Yapı, bölgeyi "Anadolu Yakasının Nişantaşı'sı"olarak tanımlıyor,


İMAR İZNİ 4 KAT 

17 bin 237 metrekare alanda hayata gecirilecek Dap Yapı Acıbadem proje alanında 4 kata kadar imaı izni var. Validebag Korusunun yanında yer alan DAP Yapı Acıbadem projesi A ve A+ müşteriye yönelik seçkin bir alıcı grubuna hitap edecek şekilde tasarlanacak. Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın konumda yükselen Dap Yapı Acıbadem projesi butik ve lüks bir proje olarak planlanıyor. Henüz detayları netleşmeye Dap Yapı Acıbadem projesi için ön talep toplanıyor. 


Vahdet...