02 / 05 / 2024

valilik imza yetkileri yönergesi

valilik imza yetkileri yönergesi

Valilik imza yetkileri yönergesi, Vali veya Vali adına belirli bir iş bölümü halinde yerine getirilmesi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, hizmette verimli, hızlı ve doğru bir akışın sağlanması için hazırlanıyor...

AVM'nin çalışma saatine valilik ayarı geliyor!

AVM'nin çalışma saatine valilik ayarı geliyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AVM'lerin çalışma saatlerini illerde valilikler, Türkiye genelini ilgilendiren durumlarda ise Bakanlık tarafından belirleneceğini söyledi.

Alstom 220 milyonluk iki sözleşmeye imza attı!

Alstom, 950 MW Kırıkkale Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali’nin ana ekipman tedariki ile santralin uzun dönem bakımına yönelik, toplam değeri 220 milyon Euro’nun üzerinde olan iki sözleşmeye imza attı.

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

İntifa hakkı sahibinin yetkileri!

İntifa hakkı, başkasına ait bir maldan yararlanma, başkasına ait olan bir malı kullanma hakkı olarak tanımlanıyor. Peki, intifa hakları nelerdir ? intifa hakkı sahibinin yetkileri nelerdir?

Kocaeli'deki elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı!

Elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı. Yeni yıla girerken başlayan ve günlerdir aralıklarla süren elektrik kesintisiyle ilgili İzmitlilerin yakından tanıdığı Faruk Bostan Facebook sayfasından bir mesaj yayınladı.

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara imza atacak!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Sur Yapı, 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı. Şirket kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak.

Koç İnşaat Gaziemir'de otel projesine imza atacak!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'e kazandıracakları yeni yatırımlarının iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini söyledi. Koç İnşaat, Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor.

Melih Gökçek: 2014’te dopdolu projelere imza attık!

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılı daha başarılı çalışmalarla geride bıraktığını belirterek, “Birlikte geçirdiğimiz 20 yılda olduğu gibi 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı” dedi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Sahte imza atan apartman yöneticisine dava!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Şehitkamil Belediyesi 327 proje ile yeniliklere imza attı!

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı her çalışmayla büyük beğeni toplarken, Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde 5 yılda 327 projeyi tamamlayarak, birçok ilk ve yenilikle büyük başarılara imza attı.

Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı.

İMSİAD ve Uludağ Üniversitesi işbirliği protokolüne imza attı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolüne imza attı. Uludağ Üniversitesi Rektörlük Binası'nda gerçekleştirilen imza törenine Kamil Dilek ve ıNamık Ziya Mescioğlu'da katıldı.

valilik imza yetkileri yönergesi Haberi

valilik imza yetkileri yönergesi

Valilik imza yetkileri yönergesi!

Valilik imza yetkileri yönergesi, Vali veya Vali adına belirli bir iş bölümü halinde yerine getirilmesi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, hizmette verimli, hızlı ve doğru bir akışın sağlanması, bürokratik işlemlerin en aza indirilmesi, görev ve sorumluluk duygusunun alt kademelerle paylaşılarak güçlendirilmesi ve daha sağlıklı kararlar alınarak yürütülmesi için hazırlanıyor.


Bu yönergeler, her valilik için ayrı hazırlanıyor. İstanbul Valiliği İmza Yetkileri Yönergesi aşağıda yer alıyor:


VALİLİK İMZA YETKİ YÖNERGESİ

BİRİNCİ BÖLÜM


GENEL ESASLAR

I– AMAÇ

Bu yönerge ile İstanbul Valiliğine 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu ve diğer Kanunlarla verilen görevlerin Vali veya Vali adına belirli bir iş bölümü halinde yerine getirilmesi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, hizmette verimli, hızlı ve doğru bir akışın sağlanması, bürokratik işlemlerin en aza indirilmesi, görev ve sorumluluk duygusunun alt kademelerle...