12 / 05 / 2024

valör uygulaması altın

valör uygulaması altın

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 100 gram altın ve 100 bin dolar üzerindeki işlemlerdeki 'valör' uygulamasını kaldırdı. Kredilerin takibe düşme süresini 180 güne çıkaran uygulamanın süresi de uzatıldı.

Gram altın biriktirenlere son dakika müjdesi! En karamsar ekonomist dahi o rakam için tarih verdi!

Ülkeler arasındaki gerilim hız kesmeden tırmanırken, güvenli liman şeklinde görülen altın ile ilgili gelişmeler de yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Altın fiyatlarının hızla yükselmesi beklenirken, en karamsar ekonomist dahi o rakam için tarih verdi...

Ülkeler altın vize uygulamasından niçin vazgeçiyor!

Yatırım karşılığında vatandaşı olmayan ülkelere oturum izni veren 'altın vize' uygulaması oldukça popüler fakat ülkeler bu uygulamadan tek tek vazgeçmeye başladı. Peki neden vazgeçiyorlar?

İspanya'da Altın Vize uygulaması kaldırılıyor!

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı açıklamada İspanya'da 2013 yılından bu yana yürürlükte olan, konut satın almaları veya yatırım yapmaları durumunda yabancılara geçici ya da kalıcı oturma izni verilmesini öngören "Altın Vize" uygulamasının kaldırılacağını duyurdu.  İşte detaylar...

Ünlü ekonomist altın bir kere harekete geçti, kolay kolay durmaz diyerek uyardı!

Altın rekor üstüne rekor kırarken bugün serbest piyasada gram altın 2 bin 500 TL seviyelerinden işlem görüyor. Altın fiyatlarındaki artışın devam edeceğini söyleyen ünlü ekonomist, “Altın bir kere harekete geçti, kolay kolay durmaz” dedi.

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

2024’e kadar yeni rekorlar kırması öngörülen altın fiyatları, yatırımcılar için önemli bir odak noktası durumuna geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yol haritasını paylaştı. İşte detaylar...

valör uygulaması altın Haberi

valör uygulaması altın

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşın ve reel sektörün finansman koşullarını kolaylaştırmak amacıyla uygulanan tedbirlere devam edilmesine karar verdi.

BDDK, Kurul kararlarını internet sitesinde yayımlandı. Kurul, salgın nedeniyle küresel piyasalardaki belirsizliklerin ve risklerin yüksek olduğu bir dönemde, reel kesimi, banka müşterilerini ve bankaları desteklemek amacıyla bankalar tarafından yerine getirilmesi gereken bazı yükümlülüklerde geçici nitelikli bazı düzenlemeler yapan geçmişte alınmış bazı kararları ve talimatları tekrar değerlendirdi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; değerlendirme sonucunda, salgının olası etkilerinin devam ettiği içinde bulunulan süreçte, söz konusu düzenlemelerin aynı amaçlarla uzatılmasının yerinde olacağına ve bu çerçevede uygulamaların geçerlilik tarihini 31 Aralık 2020'den 30 Haziran 2021'e uzattı.

Kredi ödemelerindeki gecikmelere esneklik

Buna göre, 30 Haziran 2021'e kadar kredi ödemelerindeki gecikmelere esneklik tanınarak gecikmeye giren krediler...