05 / 05 / 2024

Van AVM nerede

Van AVM nerede

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen ve şehrin ilk alışveriş merkezi olan Van AVM hizmete açıldı. Vanlılar, ilk gün Van AVM’ye akın etti.

Van AVM kapılarını yarın açıyor!

Liman işletmeciliği, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde uluslararası arenada güçlü bir küresel oyuncu olan Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM kapılarını yarın açıyor.

Van AVM 2015 Eylül'de açılacak!

GYH Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhuriyet Caddesi'nde temeli atılacak olan Van AVM ile ilgili sunum yaptı. Van AVM 'nin 2015 Eylül'de açılması bekleniyor...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Van AVM'de kiracılardan kira alınmayacak!

Van AVM koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar verdi. AVM yönetimi kiracılardan kira almayacaklarını açıkladı. 

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

14 soruda TOKİ Van 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Van 50 bin konut nerede? TOKİ Van 2019 başvuruları ne zaman bitiyor? TOKİ Van 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 14 soruda TOKİ Van 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Van AVM nerede Haberi

Van AVM nerede

Doğu’nun en büyük alışveriş merkezi VAN AVM hizmete girdi. İlk gün kapılarının açılmasıyla Vanlılar’ın akınına uğrayan Van AVM’de, hem mağazalar hem de eğlence alanları yoğun ilgi gördü.

Kamu kurumları, üniversite, özel sektör ve Sosyal Toplum Kuruluşları ile basın mensupları Van’ın ilk AVM’sinin açılışına geniş katılım sağladı. Çocuklara özel olarak hazırlanan yüz boyama, maskot, tahta bacak, canlı heykel, jonglör, maskot bando, baskılı balon dağıtımı etkinleriyle minik misafirler doyasıya eğlendi. 


Açılış öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “Çok mutluyuz. Yoğun bir çalışmanın ardından 18 ay gibi kısa bir sürede AVM’nin kapılarını açmayı başardık. Yatırımımızın sadece Van için değil tüm bölge halkı için de çok büyük anlamı olduğuna inanıyoruz” dedi.


 Van’ın kendine has dinamikleri olduğunu vurgulayan Ayşegül...