02 / 05 / 2024

Van AVM ödülmü aldı

Van AVM ödülmü aldı

Van'a Global Yatırım Holding'in 50 milyon dolar maliyetle yapımına başladığı Van Alışveriş Merkezi projesi, Avurapa'da 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri sonuçlarına göre "mimari ve proje geliştirme" kategorilerinde iki ödül kazandı.

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesiyle ilgili önerge verildi!

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. DP'li Uysal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van AVM'de kiracılardan kira alınmayacak!

Van AVM koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar verdi. AVM yönetimi kiracılardan kira almayacaklarını açıkladı. 

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir?

Atakule AVM dün açıldı. Peki Ankara'nın merkezinde Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alan Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir? İşte cevabı...

AVM’lerden döviz kararına tepki!

AVM ile yapılan sözleşmelerde döviz cinsinden kararlaştırılmış bedeller, 30 gün içerisinde Türk lirası olarak yeniden belirlenecek. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü bu kararın Türk bankalarını sıkıntıya sokabileceğini söyledi

AVM'lerdeki dükkan kiralarına düzenleme yapılmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden yapılan açıklamada, alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkan kiraları konusunda hükümetin yeni bir düzenlemesi yapması gerektiği belirtildi.

Esas 39 Burda AVM Lüleburgaz'da açıldı!

Trakya bölgesinin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanan Esas 39 Burda AVM, dün kapılarını açtı. Esas 39 Burda AVM, birbirinden ayrıcalıklı sunumları ve hizmet anlayışı ile Lüleburgazlıları yepyeni bir dünyaya davet ediyor..

Van Merkez Dükkanlar projesinde sona gelindi!

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda inşa edilen Van Merkez Dükkanlar projesinde sona gelindi.

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Van AVM ödülmü aldı Haberi

Van AVM ödülmü aldı

Van'a Global Yatırım Holding'in 50 milyon dolar maliyetle yapımına başladığı Van Alışveriş Merkezi projesi, Avurapa'da 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri sonuçlarına göre "mimari ve proje geliştirme" kategorilerinde iki ödül kazandı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel, "Van halkına, uluslararası arenada kendini kanıtlamış bir proje ile ilk alışveriş merkezini kazandıracak olmanın sevincini yaşıyoruz" dedi. 55 bin metrekare üzerine inşa edilen AVM'nin kiralanabilir alanı ise 30 bin metrekare olacak. İnşaası sona yaklaşan ve Kasım ayında açılması hedeflenen AVM'de 1000 kişinin istihdam edilmesi...