06 / 05 / 2024

van çatakta 4.2 şiddetinde deprem

van çatakta 4.2 şiddetinde deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Van'ın Çatak ilçesinde saat 16.56'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem 2,89 kilometre derinlikte meydana geldi...

Son dakika! Tokat'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki depremden sonra kentte artçı depremler de olmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi, Tokat Turhal'da 4.2 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kaydedildi.

SON DAKİKA: Antalya'da 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre; Antalya'nın Kaş ilçesinde 4,2 büyüklüğünde bir deprem oldu. İşte ayrıntılar...

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Kandilli'de 40 adet daire satılıyor! Megakentte 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 ev sahibi olma fırsatı! 

Üskadar Belediyesi, Kandilli'de yer alan 40 adet 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konutu satıyor. Peki konutların satış ihalesi ne zaman? Evlerin fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte haberin ayrıntısı ve 30 Ekim 2023'te meydana gelen son depremler listesi...

Son dakika 4.2 şiddetinde deprem! İnsanlar sokaklara döküldü

Son dakika deprem haberleri. AFAD 4.2 şiddetinde gerçekleşen depremle ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan son depremler listesi...

SON DAKİKA! Van'da 4 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi olarak açıklanan son dakika verilerine göre, Van'ın Tuşba ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem çevre illerde de hissedildi.

Son dakika! Peş peşe deprem! Şimdi de Akdeniz 4.2 ile sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de 4.2 şiddetinde deprem oldu. Öte yandan, dün gece saat 23.53’te de İzmir’in Buca ilçesinde 4.0 şiddetinde deprem olmuştu.

SON DAKİKA İzmir’de 4,2 büyüklüğünde korkutan deprem!

AFAD tarafından son dakika aktarılan bilgiye göre İzmir'de deprem meydana geldi. Deprem, İzmir’in Bayındır ilçesinde saat 15.55’te 4,2 büyüklüğünde oldu.

Van'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada son dakika deprem haberi geldi. Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Son Dakika! 4.2  şiddetinde deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. AFAD az önce duyurdu: 4.2  şiddetinde deprem...

van çatakta 4.2 şiddetinde deprem Haberi

van çatakta 4.2 şiddetinde deprem


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Van'ın Çatak ilçesinde saat 16.56'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.


AFAD'dan yapılan basın açıklamasında, Van'ın Çatak ilçesinde deprem meydana geldiği bildirildi.


AFAD Türkiye Deprem Veri Merkezi’nden alınan verilere göre saat 16.56'da meydana gelen, merkez üssü Van’nın Çatak ilçesi olan depremin büyüklüğünün 4.2, derinliğinin ise 2.89 kilometre olduğu belirtildi.


Depremin Van’ın Çatak ilçesinin Sugeldi, Dalbastı, Övecek ve Kaçıt köylerinde hissedildiği, herhangi bir hasar ve can kaybının söz konusu olmadığı kaydedildi.


Açıklamada, bölgedeki deprem aktivitesinin AFAD tarafından 7 gün 24 saat  izlendiği...