05 / 05 / 2024

Van Edremit Konut

Van Edremit Konut

Hitit Holding A.Ş., Van Edremit'te A tipi konut açığının giderilmesi için görüşlemelere başlandığını bildirdi

Konut fiyatlarında neler oluyor? Şu anki ilanların sahipleri, hayal kurarken para kaybeden mülk sahipleri! 

Gayrimenkul Danışmanı M. Kıvanç Önder, konut fiyatları ile ilgili X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Peki konut fiyatlarında neler oluyor? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi'nden satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

Edremit Belediyesi arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Süphan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! Tam 89 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. Projede toplam 89 adet konut yer alacak.

TOKİ’den Van Özalp’e 400 sosyal konut!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Özalp projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Özalp 2022 sosyal konut projesi...

Van Edremit Konut Haberi

Van Edremit Konut

Hitit Holding A.Ş.'den yapılan iş ve arazi geliştirme faaliyetleri hakkındaki açıklama şöyle;


"Şirketimizin inşaat sektöründeki arazi ve iş geliştirme faaliyetleri devam etmekte olup bu kapsamda yapılan etüd çalışmaları sonucunda Van ilimiz için A tipi konut açığı tespit edilmiştir. Anılan bölgede A tipi konut üretimine dönük projelerin geliştirilebilmesi ve hayata geçirilebilmesi için 40.000 metrekare ile 50.000 metrekare arasında bir büyüklükteki arazi üzerinde yaklaşık 35.000 metrekare imalat yapılabilecek arsa ve araziler tespit edilmiş bu yönde görüşmelere başlanmıştır. Şirketimizin Van'ın Edremit bölgesinde anılan hedefe uygun bir arsayı ve/veya araziyi satın alması, kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı bir modelde imalata başlamaya karar vermesi durumunda siz değerli kamuoyuna tekrar bilgi verilecektir."


Emre Kulcanay /...