30 / 04 / 2024

van erciş yeni kentsel dönüşüm

van erciş yeni kentsel dönüşüm

Van Erciş İlçesi, Bayazıt, Kışla, Latifiye, Camikebir, Alkanat, Vanyolu ve Salihiye Mahalleleleri sınırları içerisinde kalan yaklaşık 110 hektarlık alanda Çevre ve Şehirlik Bakanlığı tarafından yürütülen dönüşüm projesi kapsamında uzlaşmaya esas muvafakat

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

TOKİ Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ, Van Erciş’de 830 sosyal konut yapacak!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Erciş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Erciş 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Van Erciş projesindeki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini 180 ay vade imkanıyla satışa çıkardı.

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

van erciş yeni kentsel dönüşüm Haberi

van erciş yeni kentsel dönüşüm


6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun” kapsamında 2013/4396 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile 19 Mart 2013 tarihli ve 28592 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Van İli, Erciş İlçesi, Bayazıt, Kışla, Latifiye, Camikebir, Alkanat, Vanyolu ve Salihiye Mahalleleleri sınırları içerisinde kalan yaklaşık 110 hektarlık alanda Çevre ve Şehirlik Bakanlığı tarafından yürütülen dönüşüm projesi kapsamında uzlaşmaya esas muvafakat görüşmeleri başlatıldı.


Söz konusu alanda hak sahibi olarak tespit edilen ancak adres bilgilerine ulaşılamaması nedeniyle kendilerine tebligat yapılamayan aşağıdaki listede sıralı hak sahiplerinin;


- T.C. kimlik fotokopisi

- İkametgâh belgesi

- Tapu aslı veya onaylı sureti

- 2981 sayılı yasaya göre verilmiş bulunan Tapu Tahsis Belgesi aslı veya onaylı sureti

- Arsa ve yapılar için düzenlenmiş vergi beyannamesi aslı veya onaylı sureti

- En son ödenmiş...