03 / 05 / 2024

van ges proşesi

van ges proşesi

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı başta Van olmak üzere Bitlis, Hakkari ve Muş illerinin kalkınmasında önemli bir rol oynuyor. Van'da DAKA'nın katkılarıyla toplam bin 422 megavat kumlu elektrik gücü kapasitesine sahip Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımları gerçekleşecek

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Van Tuşba'da 37.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, 709 ada 1 parselde yer alan arsayı 37 milyon 134 bin 400 TL'ye icradan satıyor...

Van Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Van Tuşba Millet Bahçesi 22 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Van Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

81 ilde 81 yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye basan TOKİ, Van Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Van İpekyolu'nda 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 1436 ada 62 parselde yer alan oteli 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Van Edremit Millet Bahçesi 21 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Van İli, Edremit İlçesi, Erdemkent Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Van Çatak'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çatak ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Keçikıran Sor Vadisi 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Van'ın Muradiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan Keçikıran Sor Vadisi 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

van ges proşesi Haberi

van ges proşesi

Türkiye'nin en doğusunda yer alan bölgenin merkezinde hizmet veren Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Van, Bitlis, Hakkari ve Muş illerinin gelişmesine kalkınma programlarıyla destek veriyor. Ekonomi, sosyal, sağlık, turizm, istihdam, sanayi gibi birçok alanda projelerin hayata geçmesinde rol oynayan ajans, Genel Sekreteri Dr. Emin Yaşar Demirci ve yönetim kuruluyla birlikte uyumlu bir şekilde hizmeti sürdürüyor.

DESTEK PROGRAMI 


DAKA, kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, bölgesel gelişmeyi hızlandırmak amacıyla misyonunu devam ettiriyor. Bu hedefe yönelik olarak DAKA'nın verdiği destekler arasında, Mali Destek Programları, Doğrudan Faaliyet Desteği ve Teknik Destek programlarıyla Van iline özel olarak Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı yer alıyor. DAKA, kuruluşundan bugüne kadar özel sektör ve kamuya yönelik 13 mali destek programı uyguladı. 


99 MİLYONLUK KAYNAK 


Kalkınma Ajansı'nın...