18 / 05 / 2024

Van Gevaş arıtma

Van Gevaş arıtma

Gevaş ilçesinde ihalesi yapılan Atık Su Arıtma Tesisi inşaatının sözleşmesi imzalandı. Açıklama yapan Belediye Başkanı Nazmi Sezer, arıtma tesisinin Selimiye Mahallesi'nin aşağı kısmında bulunan Mihrali Kanalı'nın üstüne inşa edileceğini belirtti.

Van Gölü için 100 milyon liralık arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yıllardır beklediği arıtma tesisinin tam kapasite ile çalışması için düğmeye basıldı. 

Van Erciş su arıtma tesisi hızla ilerliyor!

Van'da, Avrupa Birliği'nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

Van Erciş'te yeni su arıtma tesisleri inşa edilecek!

Van'ın Erciş ilçesinde, Avrupa Birliği'nin hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisleri bölge için örnek bir proje olarak uygulanıyor. Van'da Avrupa Birliği'nin hibe desteği ile büyük bir proje hayata geçiriliyor.

Van Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi için toplantı yapıldı!

Van’da, Avrupa Birliği’nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Proje ile ilgili 11. aylık toplantı VASKİ toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Van'da arıtma tesisinin yer seçimine tepkiler çığ gibi büyüyor!

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nün ‘Van Atık Su Arıtma Tesisi’ Şemsibey Mahallesi’nde bulunan Vayvay Mevkii’nde yapılması planına tepkiler her gün artarak çığ gibi büyüyor.

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisi yapılacak mı?

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisinin yapılmasıyla ilgili Haziran sonu haberler çıkmıştı. Ancak başlatılan imza kampanyasıyla Çanakkale Valiliği de devreye girdi ve konuyu Bakanlığa iletti...

Kütahya arıtma tesisi Kasım ayında açılacak!

Çevre sorunlarını ile boğuşan Kütahya'nın turistik ilçesi Simav, inşaat çalışmaları hızla devam eden Biyolojik Arıtma Tesisi ile yakında hayat bulacak. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, tesisi Kasım ayında hizmete açacaklarını söyledi.

Ak Gıda 8 milyonluk yeni arıtma tesisi kurdu!

Türkiye genelindeki 5 üretim tesisiyle en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olan Ak Gıda. Pamukova fabrikasında. 8 milyon lira yatırımla dünyanın en yeni teknolojili arıtma tesisini kurdu

Acıgöl Organize Sanayi bölgesindeki arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

Van Gevaş arıtma Haberi

Van Gevaş arıtma


Van (Anayurt) - Belediye binasında düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Nazmi Sezer ile Özfet İnşaat Turizm, Gıda Sanayi Limitet Şirketi yetkilileri katıldı. Sözleşme öncesinde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nazmi Sezer, arıtma tesisinin Selimiye Mahallesi'nin aşağı kısmında bulunan Mihrali Kanalı'nın üstüne inşa edileceğini belirtti. Tesisin 270 iş günü içerisinde bitirilmesinin ön görüldüğünü ifade eden Sezer, "270 günden sonra 12 ay boyunca yönetici firma tarafından bakım işletme dönemi gerçekleştirilecektir. İşin toplam bedeli İller Bankası Genel Müdürlüğü'nün şartnamesinde 4 milyon 850 bin 510 TL olarak belirlenmiştir. Arıtma tesisi binası mevcut imar planının kuzey doğusundan en yakın yerleşim alanına yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta olup, arıtma sonunda deşarj yöntemiyle atık sular arıtıldıktan sonra temiz bir şekilde Van Gölü'ne bırakılacaktır. Tesis, tüm ilçe halkına...