03 / 05 / 2024

van ipekyolu belediyesi park yapım

van ipekyolu belediyesi park yapım

İpekyolu Belediyesi, ilçede 45 parkın yapımına devam ederken, kent merkezinde ise 32 dönümlük bir alanda yeni bir parkın yapımına başladı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ, Van İpekyolu'nda 240 taksitle ucuz ev!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van İpekyolu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van İpekyolu 2022 sosyal konut projesi...

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van İpekyolu'nda 11.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda bulunan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Van İpekyolu'nda 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 1436 ada 62 parselde yer alan oteli 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Van İpekyolu'nda inşaatlar denetim altında! 

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçede devam eden inşaatları, çevre sağlığı ve güvenliği açışından denetlemeye aldı. 

Van İpekyolu'nda metruk yapılara geçit yok!

Van'a bağlı İpekyolu Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor.

Van'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Van İpekyolu İlçe Belediyesi Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 9 milyon 330 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Van'da 17 bin yeni konut inşa ediliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mucip Tapan, Van'da deprem sonrasında konut ihtiyacına yönelik çalışmaları anlattı. 

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

van ipekyolu belediyesi park yapım Haberi

van ipekyolu belediyesi park yapım

İpekyolu Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan en büyük park olma özelliği taşıyan Bostaniçi Parkı'nın yapımına başlandı. 32 dönüm üzerinde kurulacak olan parkta peyzaj, lavabo, yürüyüş alanı, piknik masaları ve spor aletlerinin yanı sıra tam bir mesire alanı olması hedefleniyor.

3 ay içerisinde halkın hizmetine sunulması beklenen parktaki çalışmaları yerinde inceleyen İpekyolu Belediye Eş Başkanı Veysel Keser, ilçede park için alan bulmakta zorlandıklarını ve bulunan alanların ise küçük olmasına dikkat çekti. 


Keser, "Park için belediye olarak mağduriyet yaşıyoruz. Buna rağmen kırsal mahalleler başta olmak üzere İpekyolu ilçesine 45 park yaptık. Bunların 30'unu kırsal mahalle, yani daha önce köy statüsünde olan mahallelerde halkın hizmetine açacağız. Şimdi yapımına başladığımız park ise 16 dönüm belediyenin, 16 dönüm de TOKİ'nin olmak üzere 32 dönümden oluşuyor. 15...