05 / 05 / 2024

Van Küçük Oto Sanayi Sitesi çalışmaları

Van Küçük Oto Sanayi Sitesi çalışmaları

Tuşba Belediyesi tarafından, Van Küçük Sanayi Sitesi’nde başlatılan modernizasyon, temizleme, düzenleme ve ruhsatlandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Otomobil piyasasında deprem! Arabalarda fiyatlar düştü mü yoksa arttı mı? 15 Eylül telaşı başladı

Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen bu hafta boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek oldukça bulurken, satışlarda düşüş olduğunu ifade ettiler. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı şimdiden sardı.

Yaz lastiği alacaklara kampanya müjdesi! İşte A101, MİGROS, Carrefoursa 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de her kış oto araçlar için uygulamaya koyulan kış lastiği takma zorunluluğu 1 Nisan 2022 itibariyle son buldu. Yasağın kalmasıyla harekete geçen zincir marketler yaz lastiği modellerini kampanyalı fiyatlarla satışa sundu. İşte A101, MİGROS, Carrefoursa 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kıoto Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıoto Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli iel Yücel Senkir ve Hüseyin Tevke ortaklığında kuruldu.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Avcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kılıç ve Onur tunçer ortaklığında kuruldu.

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Çiftçi tarafından kuruldu.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Yeşilot tarafından kuruldu. 

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Van Küçük Oto Sanayi Sitesi çalışmaları Haberi

Van Küçük Oto Sanayi Sitesi çalışmaları

Tuşba Belediyesi’nin, Van Küçük Oto Sanayi Sitesi’nde 30 Mart 2014 yılında başlattığı güzelleştirme ve modernizasyon çalışmaları devam ediyor.


Özellikle Van’da 2011 yılında yaşanan büyük Ekim ve Kasım depremlerinin ardında esnaflara dağıtılan ve bugün bir çoğunun amacının dışında kullanılan, gelişi güzel yeşil alanlar ile yol geçiş güzergahlarına bırakılan konteynırlar kaldırılırken, imara aykırı yapılan eklemelerle kaçak yapılar ise tek tek kaldırılıyor.


KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NE 650 FİDAN DİKİLDİ

Esnafın daha sağlıklı ve nezih bir ortamda çalışmasına katkıda bulunmak için 2014 Nisanından bu yana adeta seferberlik başlatan Tuşba Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı ile esnaflarımızla gerçekleştirdiği istişareler sonucu adeta tüm birimleriyle sanayi sitesine hizmet yağdırdı.


Tuşba Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Esenyurt Belediyesi ve ‘Bir Fidan Bir Umut Derneği’nin destekleriyle bugüne kadar ağaç dikimi açısında ihmal...