06 / 05 / 2024

Van muradiye oteli

Van muradiye oteli

Van’ın Muradiye ilçesinde iki iş adamı tarafından inşa edilen ve ilçede ilk olma özelliği taşıyan otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

TOKİ Van Muradiye’de  2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Muradiye projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Muradiye 2022 sosyal konut projesi...

Naci Görür'den korkutan Van depremi açıklaması!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Van Tuşba'da dün gece yaşanan 4.9 şiddetindeki depremden sonra sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Görür, "Erciş/ Karayazı Fay zonu içerisinde. Bu zon Muradiye’nin güneyinden İran sınırına doğru kırılacak galiba" dedi.

Van İpekyolu'nda 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 1436 ada 62 parselde yer alan oteli 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Van'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çaldıran ve Muradiye ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Keçikıran Sor Vadisi 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Van'ın Muradiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan Keçikıran Sor Vadisi 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

Van’ın Muradiye ilçesi ilk oteline kavuştu!

Van’ın Muradiye ilçesinde iki iş adamı tarafından inşa edilen ve ilçede ilk olma özelliği taşıyan otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Muradiye Şelalesi çevresine dev proje!

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Muradiye'ye modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Muradiye’de derme çatma itfaiye hangarı yerine modern bir itfaiye binası yapıyor.

Muradiye Muhtarı Kemal Cantayan okul için arazisi bağışladı!

Van'ın Muradiye ilçesinde muhtar Kemal Cantayan'ın, mahallesindeki çocukların daha iyi ortamda eğitim görmesi amacıyla bağışladığı araziye inşa edilecek 12 derslikli okulun temel atma töreni düzenlendi.

DoubleTree by Hilton Van açıldı!

Hilton Worldwide'ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli DoubleTree by Hilton Van'ın açılışını duyurdu. DoubleTree by Hilton'un, Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu.

Van muradiye oteli Haberi

Van muradiye oteli

Van’ın Muradiye ilçesinde ilk 3 yıldızlı oteli ve bünyesindeki sauna hamam ve balık lokantasının açılışı, Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Harun Yücel tarafından yapıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, açılış öncesi konuşan Kaymakam Harun Yücel, Fehmi Demir ve Mustafa Gökhan tarafından büyük bir özveriyle yapılan ve ilçede bir ilk olan 3 yıldızlı otel ile lokantanın hayırlı olmasını diledi. 

Yücel, “İlçede olmayan bir yatırımı gerçekleştiren, bu yatırımla ilçeye renk katan vatandaşlarımızı candan tebrik ediyorum. Bu iş yeri, ilçede büyük bir ihtiyaçtı. İlçeye ve dolayısıyla şelaleye gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklama sıkıntılarını da gidermiş oldular” açıklamasında bulundu.

Bu tür işletmelere her zaman ihtiyaç duyulduğunu ve ilçeye sosyal anlamda büyük katkı sağladığını söyleyen Yücel, “Burada çalışacak olan insanlarımız da ekmek sahibi olacak....