28 / 04 / 2024

van projeleri

van projeleri

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Van’a 50 milyon TL'lik yatırım geliyor!

İranlı işadamı Mehdi Firuzi, Almanya, Belçika ve İran’dan sora 50 milyon TL yatırım ile Van’a geliyor.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Van'a 1 milyon fidan dikilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 'nun Van ziyareti sırasında önümüzdeki yıl kentte bir milyon fidanın dikilmesi talimatı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü hazırlıklara başladı.

Van'da konut sorunu devam ediyor!

Çocuk Derneği, Van depreminin 3. yıl dönümünde barınma, ekonomik durum, psikososyal ve eğitim alanlarda yaşanan sorunları ele alan bir rapor yayınladı.Van'da konut sorunu devam ediyor.

Veysel Eroğlu: Van'da çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: "Van'da çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz. 11 bin dekar alanda ağaçlandırma yapılacak ve bir milyon fidan dikimi gerçekleştireceğiz"dedi.

Van'da 3 yılda 20 binden fazla konut yıkıldı!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) koordinasyonunda, 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de iki büyük depremin yaşandığı Van'ın yeniden inşası için şimdiye kadar 6 milyar lira harcandı.

Van yatırımlarla 3 yılda küllerinden doğdu!

Van yatırımlarla 3 yılda küllerinden doğdu. 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremin ardından enkaz yığınına dönen, ağır travmaların yaşandığı Van, 3 yılda yapılan yatırımlarla küllerinden yeniden doğdu.

Van'da mahalleye dönüşen 26 köye eski İsimleri verildi!

Van'ın İpekyolu İlçe Belediyesi, mecis oturumunun 4'üncü birleşiminde eskiden köy statüsünde olan 26 mahallenin ismini değiştirdi. İpekyolu Belediye Meclis toplantısının 4 uncü birleşimi, Van Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlendi.

Van'ın içme suyu sorununa 29 milyon Euro'luk dev yatırım!

Van'ın Erciş ilçesinde Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ortaklaşa finanse edilen ve Van Büyük Şehir Belediyesi bünyesindeki VASKİ tarafından yapılacak olan dev yatırım için start verildi.

Deprem Sonrası Van köylerinin çehresi değişti!

Deprem Sonrası Van köylerinin çehresi değişti. Van depreminin ardından Van merkez ile bağlı olan ilçe ve köylerde halka yeni, modern, depreme dayanaklı konutlar yapılmaya ve teslim edilmeye devam ediyor.

Van'da şehir stadyumu için start verildi!

Van'da meydana gelen depremlerde ağır hasar gören Atatürk Şehir Stadyumu yerine Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Zeve yerleşkesi yanında yer alan Bardakçı mahallesinde yeni bir stadyumun yapılacağı belirtildi.

Van'da turizm hareketliliği, yüzleri güldürüyor!

Çözüm sürecinin ardından bölgede hakim olan huzur ve güven ortamı turist sayısında gözle görülür bir artış sağlarken, bölge yapılacak yeni yatırımlarla geleceğin turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Yahya Baş: Van'da ulaşım ile ilgili projeler devam edecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, " Deprem anında ve sonrasında Van'a çok büyük önem verdik. Bu hizmetler katlanarak devam edecek " dedi.

Van'da 4.2 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı' ndan ( AFAD ) yapılan açıklamada, Van merkezde saat 11.28'de, 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.

TOKİ'den Van'a 3,7 milyar TL'lik yatırım!

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefi!

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Van’da inşat sezonu başladı!

Bahar havasının gelmesiyle Van’da inşat sezonu başladı. Bölgede, yarım kalan inşaat projeleri kaldığı yerden devam edecek.

TOKİ Van projeleri!

TOKİ Van projeleri kapsamında Van Kevenli Evleri'nde satışa sunulan 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Van Kura çekimi 10 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Osman Nuri Gülaçar: Van, kentsel dönüşüm projeleri ile daha modern olacak!

AK Parti Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Nuri Gülaçar başkan seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı. Gülaçar, ‘Van’a Gelecek’ sloganıyla kazanmaları halinde yapacakları hizmetlerin projelerini anlattı...

Van'daki Sevgi Apartmanı’nın bilirkişi raporu hazırlandı!

Van depreminde 30 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı’nın bilirkişi raporu hazırlandı. Rapora göre, kolonlarda çakıl taşı kullanıldı, projeleri eksik, ne zaman yapıldığı belli değil, kolonların basınca dayanıklılığı ise standartların altında kalıy

Avea, İstanbul'daki Ar-Ge'sinin aynısını Van'a kuracak!

Şirketler Van'a proje yağdırıyor. Avea, İstanbul'daki GSM Ar-Ge merkezinin bir eşini de Van'a kuracak. Ayakkabı ve süt üreticileri de yardım seferberliğindeİş dünyasının Van'a yönelik 'dayanışma' projeleri bitmek bilmiyor

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 4 bin kişilik spor salonu yaptıracak!

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, merkez spor salonunun arsası ile birlikte yükleniciye devri karşılığında tahsisli arsa üzerine 4 bin kişilik spor salonu yapım işini ihale edecek

Van'da 4 bin kişilik spor salonu yaptırılacak!

Van Gençlik ve Spor İI Müdürlüğü, merkez spor salonunun arsası ile birlikte yükleniciye devri karşılığında tahsisli arsa üzerine 4 bin kişilik spor salonu yapım işini ihaleye çıkardı...

TOKİ Van Bostaniçi alt gelir grubu kura sonuçları açıklandı!

Toplu Konut İdaresi, Van Bostaniçi alt gelir grubu konut projesi kapsamında satışa sunulan 128 konutun kura sonuçlarını açıkladı. Kura Bugün Van Merkez Spor Salonu'nda gerçekleşti

van projeleri Haberi

van projeleri

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'da 50 milyon avroluk yatırım yapma kararı alan iki firma, projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.


Başbakan Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı "Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı" Van'da meyvesini vermeye başladı.


Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında daha önce 50 milyon avroluk ortak yatırım yapma kararı aldıkları Van'da, projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadı.


Van Organize ve Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 100 bin metrekarelik yer tahsisi gerçekleştiren firmalar, 63 bin metrekare kapalı alan şeklinde inşa edilecek fabrikada üretilecek ahşap ürünlerini yurt içi ve yurt dışına pazarlamayı hedefliyor.


500 kişinin istihdam edileceği fabrikanın hem kent ekonomisine hem de istihdama önemli katkı sağlaması...