30 / 04 / 2024

van satılık bina

van satılık bina

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, Edremit ve İpekyolu ilçelerinde yer alan 4 gayrimenkulü 13 milyon 333 bin 945 TL'ye satıyor...

Van'da 23.3 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Van 1. Sulh Hukuk, İpekyolu'nda bulunan kargir binayı icradan 23 milyon 219 bin 312,50 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 4 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Van'da icradan 5.4 milyon TL'ye satılık bina!

Muradiye İcra Dairesi, Van ilinin Muradiye ilçesinde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 5 milyon 468 bin 580 TL olarak belirlendi.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

TTA'dan 4 ilde 5 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

TTA Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Aydın, İstanbul, Gaziantep ve Van illerinde toplam 5 milyon 57 bin TL'ye satılık 9 gayrimenkul ihale edilecek.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Çengelköy'de icradan 1.8 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7. İcra Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Çengelköy mahallesi, Çaprazlı mevkiinde yer alan binayı 1 milyon 864 bin 200 TL'den 24 Aralık tarihinde satışa çıkıyor.

Üç dinin buluştuğu Kuzguncuk’ta satılık bina!

Kuzguncuk, Boğaziçi’nin Anadolu kıyısında, Üsküdar Paşalimanı ile Beylerbeyi arasındaki Boğaz içine açılan bir vadi. Sahile 200 metre mesafede olan satılık bina toplam 4 katlı olup 250 metrekare kapalı alana sahip...

Ataşehir Yenisahra'da 1 milyon 305 bin liraya satılık bina!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından verilen ilana göre Ataşehir Yenisahra' da 1 milyon 305 bin liraya bina satılıyor. Gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014' te yapılacak.

Küçükçekmece Beşyol'da 1 milyon 3 bin liraya satılık bina!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Beşyol'da yer alan 338 metrekare arsa alanı üzerindeki bina arsası ile birlikte satılıyor. Gayrimenkulün fiyatı 1 milyon 3 bin lira olarak belirlendi.

van satılık bina Haberi

van satılık bina

T.C. Van 2. İcra Dairesi tarafından, Van ili, Edremit ve İpekyolu ilçelerinde yer alan 4 gayrimenkul 13 milyon 333 bin 945 TL'ye satışa sundu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Eylül tarihinde saat 14:45'te gerçekleştirilecek. 

İlan metni: 

T.C. VAN 2. İCRA DAİRESİ 2019/234 TLMT. TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Van İl, Edremit İlçe, 107 Ada, 148 Parsel, EMİNPAŞA Mahallesi BODRUM TERAS VE 5 KATLI BETONARME BİNA VE ARSASI. Taşınmaz İpekyolu bulvarı üzerindedir. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine 450 metre , oto galericiler sitesine 680 metre ve Ferit Melen Havalimanına 700 metre mesafededir. Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmaz tapuda 5.028,98 m2 üzerinde inşaat nizamı sağlık tesisi olarak planlanmıştır. Yapı Bodrum +...