28 / 07 / 2024

van stadyum projeleri

van stadyum projeleri

Van il merkezinde bulunan ve 2 yıl önceki depremlerde büyük zarar gören 70 bin metrekare alandaki stadyum yıkılacak. Yeni stadyum, Van Çevre Yolu'na yakın mesafede hayata geçirilecek.

TOKİ'den Van'a 3,7 milyar TL'lik yatırım!

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

Van'daki eski stadyum millet bahçesi olacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, yeni stadyumun yerini açıklayıp, eski stadyumun Millet bahçesine dönüştürüleceğini söyledi.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Türkiye'nin yeni stadyum projeleri kaça mal oldu?

İzmir Dokuz Eylül Gazetesi'nin yazarı Murat Atilla, yeni yapılan statlara ilişkin yazı kaleme aldı. İşte Atilla'nın yazısı...

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefi!

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Van’da inşat sezonu başladı!

Bahar havasının gelmesiyle Van’da inşat sezonu başladı. Bölgede, yarım kalan inşaat projeleri kaldığı yerden devam edecek.

10 yılda 18 yeni stadyum inşa edildi!

Stadyum projeleri ile öne çıkan Türkiye, 2007 yılından bu tarafa 18 yeni stadyum inşa ederken, Avrupa'nın bu süreçte en fazla stadyum inşa eden ülkesi oldu.

TOKİ Van'da stat yapacak!

Van'daki mevcut şehir stadının yıkılacak olmasının ardından kente yeni bir stadyum yapılması noktasında henüz somut bir adım atılmadı.

Van'a yeni stadyum yapılacak!

Van il merkezinde bulunan ve 2 yıl önceki depremlerde büyük zarar gören 70 bin metrekare alandaki stadyum yıkılacak. Yeni stadyum, Van Çevre Yolu'na yakın mesafede hayata geçirilecek.

TOKİ Van projeleri!

TOKİ Van projeleri kapsamında Van Kevenli Evleri'nde satışa sunulan 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Van Kura çekimi 10 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Van'ın yeni stadyumu 25-30 bin kişilik olacak!

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Yaklaşık 510 dönümlük kamuya ait bir arsaya 25-30 bin kişilik bir stadyum yapalım istiyoruz. Büyük stadın yanına ise altı adet futbol sahası olmasını öneriyoruz." dedi.

van stadyum projeleri Haberi

van stadyum projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nce Van'ın bölgenin cazibe merkezi olması için kentsel tasarım projeleri hazırlandı.


Bu kapsamda il merkezinde bulunan ve 2 yıl önceki depremlerde büyük zarar gören 70 bin metrekare alandaki stadyum yıkılacak. Yıkılan alan, Van Valiliği Binası, büyük bir cami ve meydan için kullanılacak.Yeni stadyum, Van Çevre Yolu'na yakın, kavşak bir noktada inşa edilecek spor kompleksinin içinde olacak. 30-40 bin kişi kapasiteli olması planlanan stadyumun yanında oteller ve büyük alışveriş merkezleri de yer...