08 / 05 / 2024

van tekel binası kültür evi

van tekel binası kültür evi

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Van'da 32 fabrikanın inşaatı tamamlandı!

 Van'da Cazibe Merkezleri'ni Destekleme Programı kapsamındaki 'Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde 32 fabrika binası ve sosyal tesislerle birlikte 54 bin metrekare kapalı alanın inşası tamamlandı.

TOKİ Van Erciş 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a 24 derslikli okul ve 200 kişilik pansiyon!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Van Müzesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Van'da 2011 yılında depremde hasar gören müze binasının yerine Van Kalesi'nin yakınlarında yapılan yeni müze binasının inşaatı tamamlandı. 

TOKİ Van 177 konut ihalesi bugün!

Van İli Başkale İlçesi 69 Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Konut, Erciş İlçesi 59 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Van Büyükşehir'den otobüsler için modern tesis!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özel Halk Otobüslerinin kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği binası tamamlandı. 

TOKİ Van 177 konut ihalesi bugün!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Çaldıran 49 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

van tekel binası kültür evi Haberi

van tekel binası kültür evi

Geçtiğimiz günlerde Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez tarafından ‘Kültür Evi’ olacağı müjdesi verilen eski tekel binasının etrafında önlemler alındı.

Van Büyükşehir Belediye internet sitesinde yer alan habere göre; eski binanın arkasındaki eklentiler kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılmış ve molozlardan arındırılmıştı. Eklentilerin temizlenmesinden sonra binanın korunmasına yönelik Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez tarafından verilen talimat doğrultusunda kent estetiği de düşünülerek binanın etrafı sac bariyerlerle çevrildi.

Cumhuriyet döneminin ilk yapılarından olan eski Tekel binasının Kültür Evine dönüştürülme projesinde çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Van'da gündem Erciş'in imar...