03 / 05 / 2024

Van YYÜ Semt Polikliniği nerede

Van YYÜ Semt Polikliniği nerede

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi bünyesinde hayata geçirilen semt polikliniği, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vali Murat Zorluoğlu, açılışta konuştu.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Uzmanlardan Van depremi yorumu! Büyük bir depremin öncüsü mü?

Van YYÜ Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Van depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Van'daki ağır hasarlı binalar acilen yıkılmalı!

YYÜ Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Van'daki depremle ilgili konuştu. Selçuk, "Van’daki yapı stokunun acilen belirlenmesi lazım. Ağır hasarlı binalar var, bunların acilen yıkılması gerekiyor" dedi.

Van için korkutan deprem uyarısı! Binalarda tarama yapılmalı!

YYÜ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Onur Köse, Van depremiyle ilgili konuştu. Köse, "Bu bölge aslında deprem açısından riskli bir bölge. Bölgedeki 4 ve üzeri depremler aslında bunu hissettirmektedir" dedi.

Van YYÜ Semt Polikliniği hizmete açıldı!

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi bünyesinde hayata geçirilen semt polikliniği, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vali Murat Zorluoğlu, açılışta konuştu.

Van Erciş'e modern semt pazarı geliyor!

Van Erciş Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, bölgedeki vatandaşlar için birçok yatırımı hizmete sundu. 96 standın bulunduğu ilçede modern semt pazarı inşa edilecek.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde inşaat ne durumda?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, 5 büyük projeye toplamda 90 milyon TL gibi bir harcamanın yapılacağını belirterek, bunların bitimi ile YYÜ’nün Türkiye’nin en güzel kampüsü olarak anılacağını söyledi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin kampüs binası hızla yükseliyor!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, 5 büyük projeye toplamda 90 milyon TL gibi bir harcamanın yapılacağını belirterek, bunların bitimi ile YYÜ'nün Türkiye'nin en güzel kampüsü olarak anılacağını söyledi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne kütüphane ve yemekhane inşa edilecek!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) kütüphane ve yemekhane binasının temeli törenle atıldı. Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde verilen kokteyl ile program son buldu.

Van Yaban Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ( YYÜ ) Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temelleri törenle atıldı. Tören, merkezin temellerine ilk harcın dökülmesiyle sonra erdi.

Van'da şehir stadyumu için start verildi!

Van'da meydana gelen depremlerde ağır hasar gören Atatürk Şehir Stadyumu yerine Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Zeve yerleşkesi yanında yer alan Bardakçı mahallesinde yeni bir stadyumun yapılacağı belirtildi.

Van Gölü'nde yanardağ oluşum belirtisi yok!

YYÜ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri tarafından Van Gölü havzasında yapılan araştırmalara göre Van Gölü havzasında yapılan araştırmalarda, gölde yanardağ oluşumuyla ilgili belirti bulunmadığı tespit edildi.

Van'da 3. Yenilenebilir Enerji Sempozyumu düzenlendi!

Van'da, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ( DAKA ) ve de Yüzüncü Yıl Üniversitesi ( YYÜ ) iş birliğiyle " 3. Yenilenebilir Enerji Sempozyumu " düzenlendi...

Van YYÜ Semt Polikliniği nerede Haberi

Van YYÜ Semt Polikliniği nerede

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi bünyesinde inşa edilen semt polikliniği, hizmete açıldı. Yeni semt polikliniğinde fizik tedavi merkezi ve radyoloji merkezi olmak üzere 24 poliklinik bulunuyor. 


Vali Murat Zorluoğlu, açılışa katıldı. Açılışta konuşan Zorluoğlu, son birkaç yılda sağlık alanında ciddi reformlar yapıldığını hatırlattı.


Zorluoğlu, 'İlimiz sağlık hizmetleri bakımından önemli miktarda yatırım almış ve fiziki imkânlar, personel imkânları, araç-gereç imkânları ile sadece Van halkına değil, aynı zamanda çevre illerdeki hastalarımıza hatta civar ülkelerdeki insanlara bile hizmet edecek bir noktaya gelmiştir. Ülkemizde sağlık alanında bir dönüşüm gerçekleştirilmiştir. Bu dönüşümde ilimiz de nasibini almıştır, almaya da devam edecektir. İlimizde bir taraftan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde ve yine bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz ek hizmet binalarıyla hizmet veriyoruz. Sağlık Bakanımızın...