26 / 05 / 2024

vanucci Modern Serisi

vanucci Modern Serisi

Göz alıcı tasarımlarıyla şıklığı banyolara taşıyan Vanucci, yeni mobilya serileriyle kusursuz banyolara imza atıyor

Mercedes'in lüks modeli Maybach S-Serisi'nin fiyatını duyunca inanamayacaksınız! İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mercedes'in lüks modeli Maybach S-Serisi'nin Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. Modern lüks ve birinci sınıf konfor vadeden S-Serisi'nin fiyatı dudak uçuklattı. Mercedes-Maybach S-Serisi'nin 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Mercedes S-Serisi 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Modern ve lüks bir sedan satın almak istiyorsanız Mercedes S-Serisi modelleri tam size göre. Peki Mercedes S 400d modelinin fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...

Yeni BMW 6 serisi yeniden sahnede! İşte 25 Mart 2022 Fiyat listesi!

Yeni BMW 6 serisi, yüksek performansı ve konforlu iç mekanıyla ile tam bir keyif aracı olarak gözüküyor. Otomobil tercihinde lüks ve modern seven sürücüler için ideal olan BMW 6 Gran Turismo, hibrit-benzin yakıt seçenekleri ile birlikte geliyor. İşte BMW 6 serisi hakkında merak edilen her şey...

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Çanakkale Seramik, Vera serisi ile sıcak bir atmosfer yaratıyor!

Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu taşıyan Vera serisi ile modern renkler ve yumuşak romantik tonların mükemmel uyumunu mekanlara yansıtıyor.

Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor!

Taş görünümünün doğallığı ile seramiğin dayanıklılığını modern yapılar ile bütünleştiren Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor…

Seramiksan Morocco Serisi ile saraylardan modern hayata geçiş!

Fas’ın geçmişinden gelen ihtişamlı saray mozaiklerinin modern yorumu Seramiksan Morocco Serisi… Morocco serisi, yaşam alanlarında şık, modern, otantik bir havayı bir arada sunuyor.

Seramiksan Napoli serisi yaşam alanlarını farklılaştırıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

Cosentino Group Dekton serisi, mekanlarda fark yaratıyor!

Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor. Doğal taşla işlenen ve mutfaklara modern bir hava kazandıran Cosentino Group’un Dekton serisi, hem iç hem de dış mekânlarda fark yaratıyor

CreavitDiamond serisi modernlik ve şıklığı bir araya getiriyor!

Banyolarda pırlanta edası ile parlayan şık modern ve iddialı bir tasarım... İsmini pırlantadan alan cazibesini kusursuz tasarımından olan CreavitDiamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor.

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

Doğtaş Dolce Vita serisiyle evler artık daha modern!

Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Yenilikçi, güncel, şehirli, dinamik, modüler ve günümüz trenlerinden ilham alan Doğtaş Dolce Vita Serisi şıklığı modern tarzla birleştiriyor.

vanucci Modern Serisi Haberi

vanucci Modern Serisi

Göz alıcı tasarımlarıyla şıklığı banyolara taşıyan Vanucci, yeni mobilya serileriyle kusursuz banyolara imza atıyor. Sadelikle şıklığın mükemmel birleşimiyle oluşan ‘Modern’ ve klasikle modernin uyumunu yakalayan ‘Avantgarde’ serisi mobilyalarla çok özel banyolar yaratmak mümkün.


Sıradışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum katan Vanucci, her zevke hitap eden yepyeni banyo mobilyaları serisiyle kalite ve estetiği banyolarda buluşturuyor. ‘Modern’ ve ‘Avantgarde’ serisi Vanucci mobilyalar, şık ve estetik tasarımlarının yanı sıra fonksiyonel kullanımlarıyla da banyolara değer katıyor.


Yalın ve duru detaylarıyla aydınlık mekanlar yaratan Modern Serisi mobilyalar, düz hatlarının yanı sıra sade ve özgün tasarımlarıyla ferah banyolar için en doğru alternatifi sunuyor. Modern serisinde ‘Mimoza’ ve ‘Tulip’ modellerinde kullanılan mobilyalar ahşabın doğallığını ve sadeliğin zerafetini evlerin en kişisel mekanı olan banyolara taşıyor.


Işıltılı kulplar,...