04 / 05 / 2024

Varlıbaş AVM otopark alanı

Varlıbaş AVM otopark alanı

Dokunulmazlığı düşen ‘Volkan Abi’ meclis üyeleriyle birlikte Varlıbaş AVM’nin otoparkını 30 yıllığına ilgili firmaya tahsis etmekle suçlanıyor.

AVM otoparklarını kullanan sürücüler dikkat! Bunu kimse bilmiyor! Paranızı geri alabilirsiniz!

AVM otoparklarında 0-3 saat arası bedava gerekirken pek çok AVM bu kurala uymayıp, insanlardan ücret istiyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kendisinden 1 saat 5 dakika için 60 lira isteyen AVM'yi şikayet etti. AVM, otopark ücretini geri verdi ve otopark girişinde bulunan ücret tarif

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Varlıbaş tarafından kuruldu.

Varyap, 2019’u yatırım yılı olarak belirledi!

Sektörünün önde gelen firmalarından Varyap’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Türkiye ekonomisinin güncel konjonktürünü ve Varyap’ın yeni projelerini Forbes'ê anlattı...

İnşaatta en az 20 yıl kriz olmaz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş "Şu an sektörde görülen durgunluk faiz ve kur yüzünden. Yaşanan durgunluk, bir krize işaret etmiyor. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu sektör krize girmez. Sektör, 2020'de sıçrama yapacak" dedi.

Bendevi Palandöken: Esnafın başı AVM'lerle dertte!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada Esnafın başının alışveriş merkezleri ve zincir marketlerle dertte olduğunu söyledi.

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Varyap Atina'da yeni otel yapıyor!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yöneticisi Erdinç Varlıbaş, Syntagma Meydanı'nda Hyatt grubu ile toplamda 170 oda kapasiteli bir otel projesi geliştireceklerini söyledi..

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Varyap İstanbul'da 750 konutluk yeni proje yapacak!

Geçen yıl Metropol İstanbul ve Bodrum projelerine odaklandıklarını ifade eden Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, "Ayrıca, İstanbul'da 750 konuttan oluşan yeni bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

Daire başına otopark dönemi başlıyor!

Türkiye'de trafik sorunu için otopark sisteminde değişikliğe gidiliyor. Yeni dönemde otoparklara iki katlı, maliyeti 2 bin 500-15 bin euro arasında mekanik sistem yerleştirilecek. Daire başına bir otopark inşa edilecek.

Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı?

Varlıbaş AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı? Varlıbaş AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Varlıbaş AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Varlıbaş AVM otopark alanı Haberi

Varlıbaş AVM otopark alanı

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

TRABZON’DA 2008 yılında görevi kötüye kullandığı gerekçesiyle hakkında dava açılan dönemin belediye başkanı Volkan Canalioğlu’nun TCK 257/1 maddesine göre bir yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Akbulut, milletvekilliği düşen Volkan Canalioğlu’nun daha önce aynı suçtan haklarında dava açılan encümen üyeleriyle birlikte yargılanmasını talep ederek, hazırladığı iddianameyi 5. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi.   

ENCÜMEN ÜYELERİ YARGILANIYOR

TRABZON 5. Asliye Ceza Mahkemesinde dönemin başkan vekili ve encümen üyelerinin yargılandığı mahkemede yargılanmasına karar verilen Volkan Canalioğlu’nun belediye hizmet binası ve alış veriş merkezinin otoparkının 30 yıl süreyle yüklenici firmaya tahsis edilmesi yönünde 3 Mart 2008 tarihinde karar aldığı iddia edildi. Bu arada başkan vekili ve encümen üyelerinin de yetkilerini aştığı gerekçesiyle haklarındaki yargılamanın sürdüğü belirtildi. 

TRABZON’DA 2008...