05 / 05 / 2024

Varlıbaş Holding gayrimenkul yatırımları

Varlıbaş Holding gayrimenkul yatırımları

Varlıbaş Ailesi'nin gayrimenkulun ardından yeni işlere girmek için kolları sıvadığını açıklayan Ekonomist Dergisi Emlak Editörü Sibel Atik'in Varlıbaş Holding CEO’su Erdinç Varlıbaş söyleşisi;

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Norveç Varlık Fonu gayrimenkul yatırımlarından yüzde 4,6 getiri elde etti!

Piyasa değerleri hakkında açıklama yapan Norveç Varlık Fonu 30 Haziran 2021 itibarıyla gayrimenkul yatırım fonlarından yüzde 4,6 getiri elde ettiğini açıkladı.

Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Varlıbaş Holding gayrimenkul yatırımları Haberi

Varlıbaş Holding gayrimenkul yatırımları

Varlıbaş Ailesi, gayrimenkulun ardından yeni işlere girmek için kolları sıvadı. Varlıbaş Holding CEO’su Erdinç Varlıbaş, bu yıl turizm ve perakende sektörlerine yatırım planladıklarnı açıkladı. Perakende sektörüne bir spor merkezi zinciriyle eylül ayında giriş yapacaklarını kaydeden Varbbaş, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki 100 odalı otel projesiyle turizme de gireceklerini söylüyor.


Gayrimenkul geliştirme, inşaat ve müteahhitlik şirketi Varyap ile iş hayatında 40 yılı geride bırakan Varlıbaş Ailesi, portföyüne yeni sektörler ekleyecek. Varyap Meridian, Pendik Plaza, Metropol İstanbul gibi önemli projeleri tamamlayan grup, turizm ve perakende sektörlerine girmeye hazırlanıyor.


2005 yılından bu yana şirketin CEO’luğunu sürdüren Erdinç Varlı-baş, gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik sektöründeki deneyimlerini yeni alanlara da taşıyacaklarına işaret ederek, tek bir iş alanında olmayıp riski dağıtmak istediklerini söylüyor. Varlıbaş Holding bünyesine bir spor merkezi markası...