05 / 07 / 2024

Varlıbaş trabzon bayramda açık mı

Varlıbaş trabzon bayramda açık mı

Varlıbaş AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Varlıbaş AVM bayramda kaça kadar açık? Varlıbaş AVM bayramda kaçta açılacak?

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Varlıbaş tarafından kuruldu.

Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bayramda kurban kesmek isteyen vatandaşlar, “Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık fiyatları ne kadar?” şeklinde arama motorlarında araştırmaya başladı.

Şehirlerarası yolcuğa bayram zammı! Otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle hem hava hem kara ulaşımında yoğunluk başladı. Bayramda seyahat edecek olanların karşısına zamlı ulaşım fiyatları çıktı. Bir günlük fiyat değişimleri bir çok otobüs firmasında benzerlik gösterdi. İşte detaylar...

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Varlıbaş tarafından kuruldu.

Varyap, 2019’u yatırım yılı olarak belirledi!

Sektörünün önde gelen firmalarından Varyap’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Türkiye ekonomisinin güncel konjonktürünü ve Varyap’ın yeni projelerini Forbes'ê anlattı...

Gayrimenkul vergi yapılandırmalarına bayramda başvurulabilecek!

27 Ağustos Pazartesi gününe (o gün dahil) uzatılan yapılandırma başvuruları bayramda da yapılabilecek. Gayrimenkul vergi borcu olan vatandaşlar başvurularını online yapabilecek..

İnşaatta en az 20 yıl kriz olmaz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş "Şu an sektörde görülen durgunluk faiz ve kur yüzünden. Yaşanan durgunluk, bir krize işaret etmiyor. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu sektör krize girmez. Sektör, 2020'de sıçrama yapacak" dedi.

İmar Barışı başvuruları bayramda da devam ediyor!

e-Devlet üzerinden Ramazan Bayramı'nın ilk günü 88 bin kişi, imar barışı için müracaat etti. İmar barışı için toplam başvuru sayısı 448 bin 234 kişiye ulaştı.

Vergi yapılandırma başvuruları bayramda yapılabilecek!

Gelir İdaresi Başkanlığı, yeniden yapılandırma başvurularını Ramazan Bayramı süresince de internetten almaya devam edecek...

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Varyap Atina'da yeni otel yapıyor!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yöneticisi Erdinç Varlıbaş, Syntagma Meydanı'nda Hyatt grubu ile toplamda 170 oda kapasiteli bir otel projesi geliştireceklerini söyledi..

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Varyap İstanbul'da 750 konutluk yeni proje yapacak!

Geçen yıl Metropol İstanbul ve Bodrum projelerine odaklandıklarını ifade eden Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, "Ayrıca, İstanbul'da 750 konuttan oluşan yeni bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Varlıbaş trabzon bayramda açık mı Haberi

Varlıbaş trabzon bayramda açık mı


Varlıbaş AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Varlıbaş AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Varlıbaş AVM bayramda kaça kadar açık? Varlıbaş AVM bayramda kaçta açılacak?



Varlıbaş AVM bayram mesaisi:

Varlıbaş AVM Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor. Varlıbaş AVM akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Varlıbaş AVM iletişim bilgileri:

Adres: Gülbahar Hatun Mahallesi Atapark Karşısı Merkez, 61040 Trabzon 

Telefon: 0 (462) 223 60 00 l Faks: 0 (462) 223 40 00 

E-posta: [email protected]


Varlıbaş AVM'ye nasıl gidilir?