19 / 05 / 2024

 Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi iletişim

 Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi iletişim

Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kıpık ve Hayri Toplu ortaklığında kuruldu.

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Can İduğ tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kıpık ve Hayri Toplu ortaklığında kuruldu.

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rüken Aslan tarafından kuruldu.

R Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

R Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah ve Güney ve Kadri Çıtmaca tarafından kuruldu.

Kartal23 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal23 Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birbey Ergün tarafından kuruldu.

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kökcü tarafından kuruldu.

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 661 bin 921,87 TL sermaye bedeli ile Halidun Orakçıoğlu ve Süleyman Nazif Orakçıoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Günler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Günler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 9 milyon 293 bin 336 TL sermaye bedeli ile Gün Ünlüler tarafından kuruldu.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Globalist Management Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Globalist Management Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aksoy tarafından kuruldu. 

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Bozoğlu tarafından kuruldu...

 Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi iletişim Haberi

 Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi iletişim

Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kıpık ve Hayri Toplu ortaklığında kuruldu.

Varlıkevim Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır. 1-Tarla, Arsa ve bahçeler üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna kat mülkiyeti kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu dairelerinde tevhid, taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 3- Her türlü motorlu taşıt toptan ve perakende ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 4- Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır...