06 / 05 / 2024

Varol Tezmen ne iş yapıyor

Varol Tezmen ne iş yapıyor

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen emekli oldu. Tezmen'in Bodrum'a yerleşeceği Bodrum'daki malikanesinin ve yatının keyfini çıkartacağı öğrenildi.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Varol Tezmen'den Küba'ya iltica girişimi!

Konut satış piyasasının "dinazor" müdürlerinden Varol Tezmen'in Küba'ya iltica girişiminde bulunduğu öğrenildi…

Varol Tezmen: Müteahhitler frene basmalı!

Varol Tezmen önceki gün gerçekleştirilen Emlakkulisi.com sektör buluşması toplantısında, müteahhitlerin frene basması gerektiğini söyledi...

Hamdi Varol, Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne seçildi!

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

İrfan Varol: Depreme hazır değiliz!

Varol, “Müteahhit, Yapı Denetim Kuruluşunu kendisi belirlediği sürece, inşaatlarda sağlıklı bir denetimin yüzde 100 başarılı olması mümkün değildir. Ne yazık ki; sadece yıkıcı depremlerden sonrasına hazırlanıyoruz" dedi.

Varol Tezmen emekliye ayrıldı!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen emekli oldu. Tezmen'in Bodrum'a yerleşeceği Bodrum'daki malikanesinin ve yatının keyfini çıkartacağı öğrenildi.

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Vadistanbul bir yılda yüzde 25 kazandırdı!

Vadistanbul ’un Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, birinci etabını önümüzdeki Temmuz ayında teslim edecekleri Vadistanbul projesinin; yatırımcısına bir yılda yüzde 25 civarında kazandırdığını söyledi.

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Avrupa Konakları'nda hemen, Atakent 3'te Temmuz ve Ispartakule 3'te Ekim'de teslim!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi programındaki bugünkü konuğu Varol Tezmen'di. Kireçci, Tezmen'le konut piyasasındaki son gelişmeleri, Artaş İnşaat projelerini ve İstanbul Avrupa Yakası projelerini konuştu...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Varol Tezmen!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Varol Tezmen'i konuk ediyor

Avrupa Konutları Atakent 3'ün satış ofisi resmen açıldı!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Varol Tezmen, www.emlakkulisi.com  'a 'Avrupa Konutları Atakent 3'ün satış ofisi resmen açıldı' şeklinde açıklama yaptı

Avrupa Konutları Atakent 3'te m²'si 2 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Varol Tezmen, Atakent 3 projesinde konutların metrekare fiyatının 2 bin TL seviyesinden başlayacağını açıkladı

Varol Tezmen ne iş yapıyor Haberi

Varol Tezmen ne iş yapıyor

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen emekli oldu. 


2009 yılı Şubat ayından bu yana geçen 6.5 yıllık süreçte Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü'nü yürüten Tezmen Eylül ayı itibari ile görevinden ayrıldı.


2011 yılında 3 milyon Euro harcayarak yat yaptırtan Tezmen'in Bodrum'a yerleşeceği Bodrum'daki malikanesinin ve yatının keyfini çıkartacağı öğrenildi. 



Varol Tezmen...