05 / 05 / 2024

Varsak Otogar Meltem Nostaljik tramvay hattı

Varsak Otogar Meltem Nostaljik tramvay hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 kilometrelik Varsak-Otogar-Meltem-Nostaljik tramvay hattı güzergahını kullanacak olan 3'üncü etap raylı sistem için ihale sürecini başlattı

Antalya 3. Etap Raylı Sistem'de Varsak-Otogar hattı hizmette!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, testlerin tamamlanmasıyla birlikte 3. Etap Raylı Sistem'de Varsak-Otogar hattını hizmete açtı.

Antalya 3. Etap raylı sistem hattında seferler başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem Hattı’nın Varsak-Otogar bölümünün 17 Mart’tan sonra yolculu seferlere başlayacağını açıkladı. 

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

3. Aşama Raylı Sistem Projesi’nde Varsak-Otogar etabında deneme sürüşlerinin başladığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Mart ayında yolcu taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını büyük bir hızla tamamladığı Varsak-Otogar arasındaki 11 kilometrelik 3. Etap Hafif Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başlıyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde inşaat hızlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Varsak- Otogar arasındaki ilk etabı Aralık ayına bitirilmesi planlanan 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalarının daha da hızlandırılması için talimat verdi.

Antalya 3. etap raylı sistemde raylar döşeniyor!

Antalya’da Varsak-Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde raylar döşeniyor. Projenin Varsak-Otogar arasındaki ilk etabının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

İstanbul'a 6 yeni otogar geliyor!

Dünyanın en büyük otogarları arasında bulunan İstanbul Esenler Otogarı yıkılarak yeşil alan ve parka dönüştürülecek. İstanbul'a 3'ü Avrupa, 3'ü Anadolu yakasında olmak üzere 6 yeni cep otogarı yapılacak.

İstanbul'da 6 bölgeye yeni otogar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 bölgede yeni otogar için çalışmaların başladığını ve bu otogarların 2016-2017 gibi tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Bitlis'e otogar mı yapılacak?

Şehirlerarası otobüs terminali olmayan tek il konumundaki Bitlis’te bu sorunun çözülmesi için Rahva mevkiinde yapılan otogar binası kaderine terk edilmiş durumda. Yıkılmaya yüz tutulmuş binanın onarılarak hizmete sunulması için Bitlis Belediyesi talip old

İstanbul'a 6 yeni otogar müjdesi!

Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirip, alt katlarını otopark yapmayı düşündüklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bunun yerine İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi.

İstanbul'a 6 yeni otogar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Kadir Topbaş, Şile'de Yeryüzü Doğal Ürünler Pazarı'nı ziyaret etti. İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirtti.

Varsak Otogar Meltem Nostaljik tramvay hattı Haberi

Varsak Otogar Meltem Nostaljik tramvay hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 11 kilometre uzunluğunda ve 2009 yılında kullanılmaya başlanan Fatih-Meydan hafif raylı sistem hattının ardından başladığı Meydan-Havalimanı-EXPO hattına üçüncüsünü eklemek için ihale sürecini başlattı. Antalya'da 3'üncü aşama olarak hayata geçirilecek Varsak- Otogar-Meltem-Nostalji Tramvayı hattı, 23 kilometrelik uzunluğuyla kentin en büyük ulaşım yatırımı olacak. İhale süreci, 7 Ağustos günü yapılacak ön yeterlilik başvurularıyla başlayacak. 


3'ÜNCÜ ETAP GÜZERGAHI 

Büyükşehir'in Varsak-Otogar, Otogar-Meltem, Meltem-Nostaljik Tramvay olarak üç aşama içinde planladığı yeni hat çalışmaları, Antalya Müzesi'nden Zerdalilik'e uzanan nostaljik hattın da rehabilitasyonunu öngörüyor. 3'üncü aşama raylı sistem hattı eski Varsak Belediyesi'nden başlayacak. Bu noktadan başlayacak hat, Yeşilırmak Caddesi boyunca orta refüjden hemzemin Sakarya Bulvarı kesişimine kadar uzanacak. Burada yer altına girecek hat, Sakarya Bulvarı'nda orta refüjde tekrar yer üstüne çıkacak ve Otogar durağında mevcut...