30 / 04 / 2024

Vartaş Fikirtepe telefon

Vartaş Fikirtepe telefon

Vartaş Fikirtepe iletişim kapsamında telefon numarası ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor. Kartal Vartaş Fikirtepe' de inşaat alanı 817 bin 420 metrekare olarak belirlendi.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Fikirtepe Uplife Kadıköy telefon numarası!

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler 2019'un sonunda yapılacak...

Kiptaş Fikirtepe'de sahaya iniyor!

Fikirtepe’de zora düşen Vartaş ve Anka’nın projeleri için ‘çözüm’ imzaları atıldı. Finansman desteğini İller Bankası verecek, inşaatları Kiptaş yapacak. Kiptaş, 5 Şubat’a kadar sahaya inecek

Transform Fikirtepe telefon!

Transform Fikirtepe projesi 157 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Transform Fikirtepe telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede banka kredisiyle veya peşin olarak ödeme yapılabiliyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Vartaş Fikirtepe telefon Haberi

Vartaş Fikirtepe telefon

Vartaş Fikirtepe projesi, bugün basına tanıtıldı. İstanbul içerisinde Anadolu Yakası Bölgesi'nde Kadıköy'de yükselen Vartaş Fikirtepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 


Vartaş İnşaat'ın kentsel dönüşüm bölgesi içinde hayata geçirdiği Vartaş Fikirtepe Evleri'nde ofis alanı 83 bin 200 metrekare olarak belirlendi. Toplam konut sayısı 3 bin 800 olarak belirlendi. 


25 bin 700 metrekarelik ticari alana sahip olan Kartal Vartaş Fikirtepe'de inşaat alanı 817 bin 420 metrekare olarak belirlendi. 


Vartaş Fikirtepe ne zaman teslim?

Vartaş Fikirtepe teslim tarihi: 2016 yılı. 


Vartaş Fikirtepe iletişim telefon: 444 99 02


Vartaş Fikirtepe iletişim

Telefon: 444 99 02

Web adresi: www.vartas.com.tr

Kübra...