09 / 05 / 2024

Varyap haberleri 2014

Varyap haberleri 2014

Varyap, bu yıl İstanbul ve Bodrum'da yeni yatırımlarına başlayacak. Yurtdışına da açılmayı planlayan Varyap, gelen teklifler üzerine Kazakistan'da proje geliştirmeye hazırlanıyor. Varyap, 2014'te yeni projelerin lansmanına hazırlanıyor.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

2014 yılının en çok konuşulan restorasyon haberleri!

Van’ın Gevaş İlçesi’nde bulunan ve Selçuklular tarafından 700 yıl önce yaptırılan Halime Hatun Kümbeti’nin arkasında 7 yıl önce yaptırılan yurt binasının basına yansıması 2014’ün en çok konuşulan restorasyon haberlerinden biri oldu.

Varyap Cityscape'den ödülle döndü!

Varyap Cityscape'den ödülle döndü. 2012 yılında tamamlanan Varyap Meridian projesi, Cityscape Global 2014'te "Residential Project Award - Built" (En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi) ödülünü aldı.

Varyap Meridian En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi ödülünü aldı!

Varyap, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok uluslararası ödül alan Varyap Meridian projesi Dubai’de düzenlenen Cityscape 2014 fuarından da ödülle döndü.

Emlakkulisi.com, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com, CNR Expo Fuar Alanı'nda düzenlenecek CNR Emlak Fuarı 2014'e katılıyor. İşte Emlakkulisi.com ekibinin CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'ndaki adresi...

Varyap yurt dışına açılıyor!

Varyap, bu yıl İstanbul ve Bodrum'da yeni yatırımlarına başlayacak. Yurtdışına da açılmayı planlayan Varyap, gelen teklifler üzerine Kazakistan'da proje geliştirmeye hazırlanıyor. Varyap, 2014'te yeni projelerin lansmanına hazırlanıyor.

Varyap'ın yeni iletişim ajansı desiBel Ajans oldu!

Varyap'ın yeni kurumsal iletişim ajansı desiBel Ajans oldu. desiBel Ajans, Şubat 2014 tarihinden itibaren Varyap'a stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri ve gündem yönetimi desteği vermeye başladı...

Varyap’ın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu!

DesiBel Ajans, Şubat 2014 tarihinden itibaren Varyap’a stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri ve gündem yönetimi desteği vermeye başladı. Varyap’ın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu...

Varyap Meridian projesinin yanındaki arazi kent parkına dönüştürülecek!

2014 yılı içerisinde hayata geçireceği 3 projesinde toplam 1.5 milyar liralık yatırım yapmayı hedefleyen Varyap, Ataşehir’deki Meridian projesinin yanında bulunan 40 dönümlük araziyi inşaat yerine kent parkına dönüştürmeye karar verdi...

Pendik Varyap Plaza'da 174 bin TL'ye!

Varyap imzasıyla hayata geçirilen projenin 2014 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor. Projede metrekare birim fiyatları 2 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor

Varyap Grand Tower'da 3 bin TL peşinatla! Yüzde 75'i satıldı!

Zirvesi satışa çıkan Varyap Grand Tower'da, stüdyodan, 4+1'e kadar, her biri kendi içinde özel tasarımlı pek çok daire seçeneği bulunuyor. Yüzde 75'i satılan Grand Tower projesinde yer alan konutlara 3 bin TL peşinat ödenerek sahip olunabiliniyor

Varyap haberleri 2014 Haberi

Varyap haberleri 2014

İstanbul'da Ataşehir, Bakırköy ve Zeytinburnu'nda Bodrum'da ise Yalıkavak'ta proje ve otel gerçekleştirmek için çalışan Varyap, yurtdışına da açılıyor. 

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, yurtdışından geln teklifleri incelediklerini belirterek, "Bunun neticesinde Kazakistan'da bir proje geliştirme aşamasına geldik.


Kazakistan'ın önde gelen finans kuruluşları, gayrimenkul yatırımcılarından gelen teklifleri değerlendiren şirketimiz Kazakistan projesine 2015 yılında başlamayı hedefliyor" dedi. 


Bodrum'a proje ve otel Varyap'ın 2014 yılı planları hakkında bilgi veren Erdinç Varlıbaş, ilk olarak Haziran ayının sonunda Varyap Plaza Pendik projesindeki ofis ve ticari ünitelerin teslimini yapacaklarını söyledi. Varyap Plaza'daki teslimlerle eş zamanlı olarak Bodrum'da 24 malikâneden oluşan bir projenin tanıtımını yapacaklarını belirten Varlıbaş, "Mimar Emre Arolat ile birlikte Varyap Yalıkavak Evleri ismiyle Bodrum'da bir proje geliştirdik

Varyap Yalıkavak Evleri bulunduğu coğrafya ile bütünleşmiş 24 adet malikâneden oluşuyor. 30...