27 / 04 / 2024

Varyap yurt dışına açılıyor!

Varyap yurt dışına açılıyor!

Varyap, bu yıl İstanbul ve Bodrum'da yeni yatırımlarına başlayacak. Yurtdışına da açılmayı planlayan Varyap, gelen teklifler üzerine Kazakistan'da proje geliştirmeye hazırlanıyor. Varyap, 2014'te yeni projelerin lansmanına hazırlanıyor.



İstanbul'da Ataşehir, Bakırköy ve Zeytinburnu'nda Bodrum'da ise Yalıkavak'ta proje ve otel gerçekleştirmek için çalışan Varyap, yurtdışına da açılıyor. 

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, yurtdışından geln teklifleri incelediklerini belirterek, "Bunun neticesinde Kazakistan'da bir proje geliştirme aşamasına geldik.


Kazakistan'ın önde gelen finans kuruluşları, gayrimenkul yatırımcılarından gelen teklifleri değerlendiren şirketimiz Kazakistan projesine 2015 yılında başlamayı hedefliyor" dedi. 


Bodrum'a proje ve otel Varyap'ın 2014 yılı planları hakkında bilgi veren Erdinç Varlıbaş, ilk olarak Haziran ayının sonunda Varyap Plaza Pendik projesindeki ofis ve ticari ünitelerin teslimini yapacaklarını söyledi. Varyap Plaza'daki teslimlerle eş zamanlı olarak Bodrum'da 24 malikâneden oluşan bir projenin tanıtımını yapacaklarını belirten Varlıbaş, "Mimar Emre Arolat ile birlikte Varyap Yalıkavak Evleri ismiyle Bodrum'da bir proje geliştirdik

Varyap Yalıkavak Evleri bulunduğu coğrafya ile bütünleşmiş 24 adet malikâneden oluşuyor. 30 dönümlük arazi üzerinde geliştirilen projenin lansmanını bu yaz aylarında yapmayı planlıyoruz. Aynı bölgede bir de lüks hizmet sunacak ve yüksek gelir sahibi yabancı turisti hedefleyen otel projesine başlayacağız" diye konuştu. 


İstanbul projeleri Varyap'ın İstanbul'daki yatırımlarını da anlatan Varlıbaş, "Ataşehir'de Varyap Meridian'ın hemen yakınında ticari ünitelerden oluşacak az katlı bir proje hayata geçireceğiz. 


Bu yıl detaylarını açıklayacağımız bu projenin en büyük özelliği, yüksek yapılanmanın olduğu Ataşehir'de yeşilin hakim olacağı ve Ataşehirlilerin nefes alabileceği bir şehir parkı olmasıdır" dedi.


Bakırköy ve Zeytinburnu için de çalıştıklarını anlatan Varlıbaş, bu bölgelerde artık yenilenme zamanı gelmiş konutların değer dönüşümünü gerçekleştirecekleri projeler geliştirdiklerini dile getirdi. 


Vatan


Geri Dön