29 / 07 / 2024

Varyap kampanya 2015

Varyap kampanya 2015

Varyap döviz nedeniyle kafası karışan, alımlarını erteleyen tüketiciyi peşin ödemeye net yüzde 25 oranında indirimle emlak yatırımına çekecek..

TOKİ indirim 2017 kampanya şartları!

TOKİ indirim 2017 kampanya şartlarına göre yüzde 20 indirimden yararlanmak isteyenlerin gayrimenkullerini 2015 yılı sonuna kadar almış olmaları gerekiyor...

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Toplam 731 adet konuttan meydana gelen Moment İstanbul'da kar garantili kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar uzatıldı. İşte, Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya İnşaat fifti fifti ile yeni bir konut satın alma modelini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. İşte 2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları...

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Varyap Plaza'da yüzde 25 indirim! Hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza'da Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. Kampanya Nisan ayına kadar sürecek.

Varyap Plaza Pendik'te fiyatlar 250 bin liradan başlıyor!

Varyap'ın 9 Mart'ta başlattığı kampanyası " Varyap Yatırım Ayları " devam ediyor. Şirket, kampanya başlangıcından itibaren 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yaptı.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza Pendik'te hemen teslim, yüzde 25 indirimle!

Varyap Plaza Pendik projesinde düzenlenen kampanya ile yüzde 25 indirim sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza Pendik projesi kapsamındaki kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap'tan yeni yatırım ayları kampanyası!

Varyap, 'Yatırım Ayları' adlı yeni bir kampanya başlattı. Ataşehir Varyap Meridian ve Pendik Varyap Plaza’da sınırlı sayıda kalan bağımsız birim için düzenlenen kampanya kapsamında Mart ve Nisan ayında peşin alım yapanlara yüzde 25 indirim yapılıyor...

Varyap kampanya 2015 Haberi

Varyap kampanya 2015

Ağaoğlu'nun geçen ay uyguladığı ‘faize yüzde 35 destek’ kampanyasının ardından, bir ‘stok eritme’ kampanyası da Varyap’tan geldi. Şirket, Ataşehir’deki Meridian projesinde kalan son 40 daireyi ve Pendik’te hayata geçirdikleri Varyap Plaza’daki 80 bağımsız bölümü eritmek için peşin alımlarda net yüzde 25 indirim uygulamasına başladı. Varyap Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Varlıbaş, mart ve nisan ayları boyunca geçerli olacak kampanyayla 2 ayda stoklarını eritip, tamamen yeni projelere odaklanmayı planladıklarını söyledi. 


YÜZDE 50'DE 36 AY VADE SIFIR FAİZ


Mart ve nisan aylarının gayrimenkul sektöründe en yüksek satışın yapıldığı dönemler olduğunu belirten Varlıbaş, “Ancak bu sene dolardaki hızlı yükseliş nedeniyle tüketicinin kafası karışık. Biz de bu dönemde tüketiciye bir fırsat sunarak, bu 2 ayda harekete geçmesini sağlamak istedik. Peşin ödeme dışında ayrıca yüzde 50 peşin...