27 / 04 / 2024

Varyap'tan yeni yatırım ayları kampanyası!

Varyap'tan yeni yatırım ayları kampanyası!

Varyap, 'Yatırım Ayları' adlı yeni bir kampanya başlattı. Ataşehir Varyap Meridian ve Pendik Varyap Plaza’da sınırlı sayıda kalan bağımsız birim için düzenlenen kampanya kapsamında Mart ve Nisan ayında peşin alım yapanlara yüzde 25 indirim yapılıyor...



Metropol İstanbul ve Varyap Meridian gibi iddialı projelerle tanınan Varyap'ın, “Yatırım Günleri” kampanyası sürüyor. Ataşehir Varyap Meridian ve Pendik Varyap Plaza'da sınırlı sayıda kalan bağımsız birimi eritmek amacı ile düzenlenen kampanya kapsamında Mart ve Nisan ayında bu projelerden peşin satın alım yapan müşterilere yüzde 25 indirim yapılıyor. Yüzde 50 peşinat verenlere de 36 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor. Varyap Yatırım Ayları kampanyasını her yıl yapacaklarına dikkat çeken Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, “Yılın bazı aylarında gayrimenkul yatırımlarına ilgi artıyor. Bu aylarda insanlar bir önceki yılın muhasebesini bitirmiş ve önümüzdeki yılın yatırım kararlarına bakıyor oluyor. Biz de Mart ve Nisan aylarını yatırım ayı yaptık” dedi.


İKİ AYDA ALAN KAZANACAK

Kampanyanın detayları hakkında bilgi veren Varlıbaş, “Mart ve Nisan aylarını kapsayan bu kampanya kapsamında peşin alan müşterilere mevcut fiyatlar üzerinden yüzde 25 indirim yapacağız. Yüzde 50 peşinat veren müşterilere de 36 ay 0 faizle taksit imkanı sunacağız. Varyap Yatırım Ayları kampanyası Pendik Varyap Plaza ve Ataşehir Varyap Meridian projelerini kapsıyor. Varyap Meridian'da 40, Pendik Varyap Plaza'da da son 80 bağımsız birim kaldı. Bu kampanya ile stoklarımız eritmeyi planlanıyoruz” şeklinde konuştu.


DÖVİZ ARTIYOR, KAFA KARIŞIYOR

Dövizdeki artışın yatırımcıların kafasını karıştırdığını belirten Varlıbaş, “Dövizdeki yükseliş insanların kafasını karıştırıyor. Türk insanı gayrimenkulu yatırım aracı olarak seviyor ama belirsizlik ortamında ister istemez bekleyip görmek istiyor. Dövizdeki yükseliş gayrimenkul maliyetlerine uzun vadede yansır kısa vadede ise kafa karıştırır” ifadesinde bulundu.

Bakırköy'e kentsel dönüşümle 300 daire

2015'in ilk 6 ayından sonra yeni projelere odaklanacaklarını belirten Varlıbaş, İstanbul'da iki yeni projelerinin olduğunu söyledi. Varlıbaş, “İstanbul Bakırköy İncirli Caddesi'nde, kentsel dönüşüm kapmasında inşa edeceğimiz projemiz yaklaşık 300 konuttan oluşuyor. Kartal'da da görüştüğümüz yerler var. Ayrıca Emlak Konut GYO'nun projelerini de yakından takip ediyoruz. Bodrum Torbalı'da yeni bir projeye start veriyoruz."


Rusya ve Umman'da yeni şirket

Yurtdışında taahhüt alanında girişim kararı aldıklarını belirten Erdinç Varlıbaş, Rusya ve Umman'da şirket açacaklarını söyledi. Varlıbaş, “Yurtdışında taahhüt alanında organizasyon kararları aldık. Rusya ve Umman'da şirketleşiyoruz. Rusya'ya inanıyoruz. Batıyla yaşadığı krizin geçici ve yönetilebilir olduğuna inanıyoruz. Yatırımcıların çekildiği bir dönemde biz Rusya'ya giriyoruz. Umman'da da altyapı ve üstyapı projeleri ile ilgileniyoruz. İhalesine katıldığımız spor tesisi projesi var. Varyap Rusya ve Varyap Umman şirketlerimizle karlılığı yüksek projeler yapacağız. 2 ülkede de ilgilendiğimiz projeler var. Netleşince açıklayacağız. Ayrıca Tayland'ta da proje gerçekleştiriyoruz” dedi.


Geri Dön