27 / 04 / 2024

Varyap Yatırım Ayları kampanyası

Varyap Yatırım Ayları kampanyası

VARYAP'ın kampanyası 'Varyap Yatırım Ayları'nın yoğun ilgi gördüğü açıklandı. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş başladığı 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 Milyon TL'lik satış başarısına imza atıldığını belirtti..

Varyap Yatırım Ayları kampanyası yoğun ilgi gördü!

Varyap, düzenlediği 'Yatırım Ayları' kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü ve 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yapıldığını açıkladı.

Varyap Yatırım Ayları kampanyası yoğun ilgi görüyor!

“Varyap Yatırım Ayları” kampanyasıyla sektörde bir ilki gerçekleştiren Varyap, yatırımcıyı harekete geçirirdi ve kampanyanın ilk ayında 40 Milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi.

Varyap'tan yeni yatırım ayları kampanyası!

Varyap, 'Yatırım Ayları' adlı yeni bir kampanya başlattı. Ataşehir Varyap Meridian ve Pendik Varyap Plaza’da sınırlı sayıda kalan bağımsız birim için düzenlenen kampanya kapsamında Mart ve Nisan ayında peşin alım yapanlara yüzde 25 indirim yapılıyor...

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla yüzde 15 indirim!

Varyap, hali hazırdaki projeleri için kampanya başlattı. Varyap Yatırım Ayları' adı altında şirket, peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 indirim sunuyor.

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor.

Çin 4 ayda 33.6 milyarlık yurt dışı yatırımına imza attı!  

Ocak-Nisan aylarında Çinli yatırımcılar 155 ülke ve bölgede 3 bin 84 denizaşırı şirkete toplam 235 milyar RMB (33,6 milyar dolar) tutarında yatırım yaptı.

Bankaya değil konuta yatırım zamanı!

İzmirli inşaat sektörü temsilcileri, yaz ayları sonunda konut fiyatlarının artacağını söylerken, “Şimdi bankaya değil konuta yatırım yapın” yorumunda bulundu.

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Gayrimenkulde yatırımın tam zamanı!

Gayrimenkul ve yatırım danışmanı Enes Su, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarının gayrimenkul yatırımı için tam doğru zaman olduğunu vurguladı. Su, "İstanbul'da değersiz hiçbir bölge kalmadı, o yüzden birikimi olan herkes gayrimenkul alabilir'' dedi.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik altyapı yatırım yapılacak!

Bodrum'da özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu ve altyapı sorunları bölge halkını canından bezdirdi. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen sorunlarla ilgili, "Sorunun köklü bir şekilde çözülmesi için çalışıyoruz. 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yolda" dedi

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hande Şahin tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Gazi Çelik: Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. Kış aylarının gelmesiyle özellikle gayrimenkul satışlarında durgunluk yaşanıyor.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Adil Çelik: 2016'da 34 otel yatırımı başlayacak!

Belediye Başkanı Çelik, 2016 yılının ilk aylarında ilçede 34 otel yatırımının başlayacağını söyledi. Çelik, "Gazipaşa'da oteller yükselecek, iş sıkıntısı olmayacak" dedi

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla ayda 40 milyon TL'lik satış yapıldı!

VARYAP'ın kampanyası 'Varyap Yatırım Ayları'nın yoğun ilgi gördüğü açıklandı. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş başladığı 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 Milyon TL'lik satış başarısına imza atıldığını belirtti..

Varyap Yatırım Ayları kampanyası yoğun ilgi gördü!

Varyap, düzenlediği 'Yatırım Ayları' kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü ve 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yapıldığını açıkladı.

Varyap Yatırım Ayları kampanyası Haberi

Varyap Yatırım Ayları kampanyası

VARYAP'ın kampanyası 'Varyap Yatırım Ayları'nın yoğun ilgi gördüğü açıklandı. Başladığı 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 Milyon TL'lik satış başarısına imza atıldığını belirten Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, "Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik'teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya ile peşin alımlarda yüzde 25 vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor. Yılbaşından bu yana yüzde 15'in üzerinde değer kazanan dolar kuru baz alındığında kampanya yüzde 40'ın üzerinde yatırım avantajı sağladı"...