08 / 05 / 2024

Varyap kampanyası

Varyap kampanyası

Varyap, 'Yatırım Ayları' adlı yeni bir kampanya başlattı. Ataşehir Varyap Meridian ve Pendik Varyap Plaza’da sınırlı sayıda kalan bağımsız birim için düzenlenen kampanya kapsamında Mart ve Nisan ayında peşin alım yapanlara yüzde 25 indirim yapılıyor...

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla ayda 40 milyon TL'lik satış yapıldı!

VARYAP'ın kampanyası 'Varyap Yatırım Ayları'nın yoğun ilgi gördüğü açıklandı. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş başladığı 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 Milyon TL'lik satış başarısına imza atıldığını belirtti..

Varyap Yatırım Ayları kampanyası yoğun ilgi gördü!

Varyap, düzenlediği 'Yatırım Ayları' kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü ve 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yapıldığını açıkladı.

Varyap Yatırım Ayları kampanyası büyük ilgi görüyor!

Gayrimenkulün her dönemde yatırım değeri taşıyan kıymetli bir enstrüman olduğunu vurgulayan Varyap CEO'su Erdinç Varlı baş, doların değerlendiği bir ortamda dövizle rekabet edebilecek bir yatırım enstrümanı olarak gayrimenkulün öne çıktığını söyledi.

Varyap Plaza Pendik'te fiyatlar 250 bin liradan başlıyor!

Varyap'ın 9 Mart'ta başlattığı kampanyası " Varyap Yatırım Ayları " devam ediyor. Şirket, kampanya başlangıcından itibaren 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yaptı.

Varyap Yatırım Ayları kampanyası yoğun ilgi görüyor!

“Varyap Yatırım Ayları” kampanyasıyla sektörde bir ilki gerçekleştiren Varyap, yatırımcıyı harekete geçirirdi ve kampanyanın ilk ayında 40 Milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi.

Pendik Varyap Plaza'da yüzde 25 indirimle hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap'tan yeni yatırım ayları kampanyası!

Varyap, 'Yatırım Ayları' adlı yeni bir kampanya başlattı. Ataşehir Varyap Meridian ve Pendik Varyap Plaza’da sınırlı sayıda kalan bağımsız birim için düzenlenen kampanya kapsamında Mart ve Nisan ayında peşin alım yapanlara yüzde 25 indirim yapılıyor...

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla yüzde 15 indirim!

Varyap, hali hazırdaki projeleri için kampanya başlattı. Varyap Yatırım Ayları' adı altında şirket, peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 indirim sunuyor.

Ataşehir Varyap Meridian Konutları'nda metrekaresi 5 bin 500 TL!

Ataşehir'de hayata geçirilen Varyap Meridian Business projesinde yer alan Grand Tower Bloğu'nda yer alan konut ve ofisler yeni yıl kampanyası kapsamında 5 bin 500 TL metrekare fiyatıyla satışa sunuluyor...

Varyap Plaza Pendik sakinleri yatırımlarını reklamlarda anlatıyor!

İstanbul’un önemli iş merkezlerinden biri olmaya aday, Pendik’te, iş yaşamının kalite standartlarını belirleyen Varyap Plaza yeni reklam kampanyasıyla farkını sergiliyor

Varyap'tan Sevgililer Günü kampanyası! Seyşeller tatili hediye!

Varyap Meridian, Sevgililer Günü'nü unutulmaz bir güne çevirmek isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Varyap, ev alanlara Seyşeller tatili hediye ediyor

Varyap kampanyası Haberi

Varyap kampanyası

Metropol İstanbul ve Varyap Meridian gibi iddialı projelerle tanınan Varyap'ın, “Yatırım Günleri” kampanyası sürüyor. Ataşehir Varyap Meridian ve Pendik Varyap Plaza'da sınırlı sayıda kalan bağımsız birimi eritmek amacı ile düzenlenen kampanya kapsamında Mart ve Nisan ayında bu projelerden peşin satın alım yapan müşterilere yüzde 25 indirim yapılıyor. Yüzde 50 peşinat verenlere de 36 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor. Varyap Yatırım Ayları kampanyasını her yıl yapacaklarına dikkat çeken Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, “Yılın bazı aylarında gayrimenkul yatırımlarına ilgi artıyor. Bu aylarda insanlar bir önceki yılın muhasebesini bitirmiş ve önümüzdeki yılın yatırım kararlarına bakıyor oluyor. Biz de Mart ve Nisan aylarını yatırım ayı yaptık” dedi.


İKİ AYDA ALAN KAZANACAK

Kampanyanın detayları hakkında bilgi veren Varlıbaş, “Mart ve Nisan aylarını kapsayan bu kampanya...