02 / 05 / 2024

Varyap konut

Varyap konut

Varyap döviz nedeniyle kafası karışan, alımlarını erteleyen tüketiciyi peşin ödemeye net yüzde 25 oranında indirimle emlak yatırımına çekecek.

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Emlak Konut GYO Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Varyap Meridian projesi 2 adet bağımsız bölüm ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Varyap Meridian projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Varyap Meridian projesinde yer alan 2 bağımsız bölüm için 2018 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı.

Varyap Kurtköy'de 750 konutluk proje yapacak!

Konut yatırımlarına devam edecek olan Varyap, İstanbul'da 750 konut, İzmir'e ise 350 konutluk yeni proje yapacak.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamda Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Varyap Meridian'de silahlı saldırı!

İstanbul'da Anadolu yakasının lüks konut ve rezidanslarından biri olan Ataşehir Varyap Meridian'de 3 kişi silahla vuruldu.

Emlak Konut Ataşehir 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir 1 Adet Bağımsız Bölüm ve İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 4.Bölge (Varyap Meridian) Değerleme raporları hakkında açıklamada bulundu.

Erdinç Varlıbaş: 2030'a kadar konut sektöründe daralma beklemiyoruz!

Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Varlıbaş: "Türkiye'de 17-18 milyon hanenin yarısı ruhsatsız evde yaşıyor. 2016'dan 2030'a kadar konut sektöründe bir daralma beklemiyoruz" dedi.

Varyap Meridian projesinde kısmi kesin kabul yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 4. Bölge Varyap Meridian projesiyle ilgili kısmi kesin kabulün yapıldığını KAP'a bildirdi.

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Varyap Meridian ve My Towerland değerleme raporları yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Varyap Meridian ve My Towerland projelerinin değerleme raproları yayınlandı...

Varyap konut Haberi

Varyap konut

Ağaoğlu'nun geçen ay uyguladığı ‘faize yüzde 35 destek’ kampanyasının ardından, bir ‘stok eritme’ kampanyası da Varyap’tan geldi. Şirket, Ataşehir’deki Meridian projesinde kalan son 40 daireyi ve Pendik’te hayata geçirdikleri Varyap Plaza’daki 80 bağımsız bölümü eritmek için peşin alımlarda net yüzde 25 indirim uygulamasına başladı. Varyap Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Varlıbaş, mart ve nisan ayları boyunca geçerli olacak kampanyayla 2 ayda stoklarını eritip, tamamen yeni projelere odaklanmayı planladıklarını söyledi. 


YÜZDE 50'DE 36 AY VADE SIFIR FAİZ


Mart ve nisan aylarının gayrimenkul sektöründe en yüksek satışın yapıldığı dönemler olduğunu belirten Varlıbaş, “Ancak bu sene dolardaki hızlı yükseliş nedeniyle tüketicinin kafası karışık. Biz de bu dönemde tüketiciye bir fırsat sunarak, bu 2 ayda harekete geçmesini sağlamak istedik. Peşin ödeme dışında ayrıca yüzde 50 peşin...