29 / 04 / 2024

Varyap Plaza kiralık

Varyap Plaza kiralık

Varyap Plaza'da Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. Kampanya Nisan ayına kadar sürecek.

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirim!

Varyap Plaza Pendik'de 50 adet ofis; Varyap Meridian’de ise daha önce satışa sunulmamış çok özel 30 adet yer alıyor. Proje kapsamında yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Mart ayında kiralık emlak fiyatları Zeytinburnu’nda yüzde 8.6 arttı!

Metrekare.com’un 2014 yılı şubat ve mart ayları arasında İstanbul’da yaptığı araştırmaya dayanarak hazırlanan emlak analizi, satılık ve kiralık emlak piyasasındaki değişimleri gözler önüne seriyor.

Propa Plaza'da kiralık A sınıfı ofisler!

Propa Plaza, Kore Şehitleri Caddesi’nde, Zincirlikuyu mevkiinde, Büyükdere Caddesi aksında, İstanbul’un Merkezi İş Alanı’ nda yer alıyor. Propa Plaza'da kiralık A sınıfı ofisler sahiplerini bekliyor.

2013 yılında kiralık otel sayısı patladı!

Türkiye'de yabancı turist sayısındaki artışla birlikte turistik tesis ilanlarında da yaşanan artış göze çarpıyor. Verilere göre; 2013 yılında bir önceki yıla göre tam 2.5 kat daha fazla kiralık turistik tesis ilanı verildi.

2013'te kiralık otel sayısı patladı!

Hurriyetemlak.com'un 2013 yılı verilerine göre; Türkiye'de kiralık otel sayısındaki artış dikkat çekiyor. Hurriyetemlak.com'un verilerine göre; 2013 yılında, bir önceki yıla göre tam 2,5 kat daha fazla kiralık turistik tesis ilanı verildi.

Teknopark İstanbul'un kiralık alanları ihaleye çıkıyor!

Teknopark İstanbul'un kiralık alanları 24 Mart ve 25 Mart 2014 tarihlerinde ihaleye çıkıyor. Kuaför, kırtasiye, kafe, oto yıkama, restoran gibi alanların yer aldığı ihaleler saat 10.00'da gerçekleştirilecek...

Kilis'te kiralık ev bulunmuyor!

Kilis'te, 100 bine yakın Suriyelinin ikamet etmesi nedeniyle vatandaşlar kiralık ev bulmakta sıkıntısı çekiliyor. Kilisliler, konut sıkıntısının bir an önce çözülmesi gerektiğini, TOKİ'nin dar gelirliler için ev yapmasını istediklerini ifade etti.

Varyap Plaza Pendik'te 60 ay sıfır faiz fırsatı! Son gün 28 Şubat!

Faizler yükselirken Varyap Plaza Pendik'te faizler sıfırlandı. 60 ay sıfır faiz imkanıyla Varyap Plaza'dan 28 Şubat'a kadar ofis sahibi olabilirsiniz. Varyap Plaza İstanbul Anadolu yakası Pendik'te yer alıyor...

Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar!

MVK Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar yeni işletmecilerini bekliyor. Work Square projesi İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor...

Merve Boluğur Maslak Mashattan'dan kiralık daire bakıyor!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, ailesiyle birlikte yaşadığı Akaretler'deki evinden taşınmaya karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Maslak'taki Mashattan'dan kiralık bir daire bakan Merve Boluğur, karar vermeye çalışıyor.

Eskişehir'de kiralık konut ilanları 1 yılda yüzde 260 arttı!

Öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir'de kiralık konut ilanlarındaki artış epey çarpıcı. Derlenen verilere göre, ilde 2013 yılında verilen kiralık konut ilanı sayısı 2012'ye göre yüzde 260 daha fazla.

Öğrenciler Eskişehir'de kiralık konut ilanlarını patlattı!

Hurriyetemlak.com' dan alınan verilere göre, Öğrenciler Eskişehir'de kiralık konut ilanlarını patlattı. Öğrenci kenti Eskişehir'de kiralık konut ilanlarının 1 yıldaki artışı yüzde 260' a ulaştı.

Varyap Plaza kiralık Haberi

Varyap Plaza kiralık

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Varyap Plaza projesi Varyap imzası taşıyor. Proje kapsamında 50 adet ofis yer alıyor.


43 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirlen projede A tipi yatay ofisler bulunuyor. Projede  Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. 


Nisan sonuna kadar sürecek kampanya satışa daha önceden sunulmamış 30 ünite için geçerli sayılıyor. 


Proje  Pendik Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla Tersanesi ve Gebze Organize Sanayi Sitesi'ne yakın mesafede yükseliyor.  Varyap  Plaza projesi 9 katlı olarak tasarlandı. 



Varyap Plaza iletişim

Tel: 444 54 56