07 / 05 / 2024

Varyap Plaza son durum

Varyap Plaza son durum

Varyap Plaza Pendik'te yıl sonu fırsatı sunuluyor. 278 bağımsız birimden meydana gelen projede teslimler hemen yapılıyor. Projede ofisler ve dükkanlar yer alıyor.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Antalya 2000 Plaza satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

BJK Plaza'dan 5 milyon dolarlık kira geliri!

Beşiktaş'tan 5 milyon dolarlık hamle BJK Plaza'da dün son Yönetim Kurulu toplantısını yapan Beşiktaş yönetimi, Akaretler Yokuşu'na veda ediyor.

Varyap Yalıkavak projesi ay sonunda satışa çıkıyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap; Bodrum Yalıkavak’a yeni bir proje kazandırıyor. Son dönemin en popüler bölgesi Tilkicik Koyu’nda yapımına başlanan “Varyap Yalıkavak” projesinin tanıtımı, Eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek.

Propa Plaza Zincirlikuyu'da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı!

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

Propa Plaza'da dolar kuru 2,50TL!

Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Propa Plaza'nın son ofisleri, dolar kuru 2.50 liraya sabitlenerek kiralamaya açıldı. Kiralık A+ ofisler 140 metrekare ile 730 metrekare arasında değişiyor.

Varyap Plaza son durum Haberi

Varyap Plaza son durum

Pendik'ta hayata geçirilen Varyap Plaza projesi, Varyap imzası ile inşa ediliyor. 278 adet bağımsız bölümden meydana gelen proje Anadolu Yakası'nın ilk a tipi ofis projesi.


32 bin metrekare kapalı alana sahip olan Varyap Plaza projesinde  kafe, restoran, eczane, kuru temizleme, fotokopi merkezi, toplantı salonları, kuaför, yapı ve gıda marketi yer alıyor.


Varyap Plaza Pendik'te yıl sonu fırsatı sunuluyor. Projede esnek ödeme planları oluşturuluyor. Proje  Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina'ya yakın konumda yükseliyor. 


Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza Pendik projesinde ofis alanları 69 metrekare ile 287 metrekare arasında değişiyor. Projede ofisler ve dükkanlar bulunuyor.


Varyap Plaza iletişim

Telefon: 444 54 56

Web Adresi: http://www.varyapplaza.com

Esra Nur...