13 / 05 / 2024

Vasfi Şentürk özgeçmiş

Vasfi Şentürk özgeçmiş

Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk kimdir? Vasfi Şentürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vasfi Şentürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Vasfi Şentürk..

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Studio Nera Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Nera Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özge İlke ve Şentürk Serra Suner tarafından kuruldu.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Metin Şentürk, villlasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı!

Metin Şentürk, Emirgan'daki villasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı...

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evin yarısını istedi!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verilirken, Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 4 katlı lüks malikanenin yarısının sahibi Fulya Kalkavan oldu.

Şentürk Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürk Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Selahattin Şentürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

FC Barcelona'nın stadını Türk şirketler mi yenileyecek?

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

Kırşehir OSB'ye cami inşa ediliyor!

Kırşehir OSB'de yapımı planlanan caminin temeli atıldı.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, cami yaptırmanın ecdada yakışan en doğal davranışlardan biri olduğunu dedi.

Serfa Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serfa Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih şentürk imzasıyla kuruldu.

Btn Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btn Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orhan Şentürk imzasıyla kuruldu.

Vasfi Şentürk özgeçmiş Haberi

Vasfi Şentürk özgeçmiş

Vasfi Şentürk kimdir?

1959 Beydağ doğumlu Vasfi Şentürk ilk ve orta öğrenemini Beydağ’da tamamlamış, Ödemiş Lisesini bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Fakültesini kazanarak, okulun Radyo ve Televizyon bölümünden 1981 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl TRT İzmir Radyosunda staj yapmıştır. 


1983 Kasımında vatani görevini yedek subay olarak tamamlamış, 1984 yılından itibaren Beydağ da ticaret yaşamına başlamıştır. CHP Beydağ İlçe Teşkilatı kurucu üyeliği ve üç yıl boyunca ilçe başkanlığı görevini yürütmüştür.


ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ BAŞKANLIĞI ve onbeş yıla yakın bir süreylede HALK EĞİTİM KORUMA DERNEĞİ BAŞKANLIĞI görevini üstlenmiştir. 


Evli ve iki çocuk sahibi olan Vasfi Şentürk orta derecede İngilizce bilmektedir. 


30 Mart 2014 seçimlerinde 2′nci kez BEYDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA...