05 / 05 / 2024

Vatan Vidanjör adres 

Vatan Vidanjör adres 

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Aksoy tarafından kuruldu.

Vatan'dan yeni kampanya! Seçili mutfak ürünleri şimdi indirimli! 16 Mayıs 2023 fiyat listesi

vatanbilgisayar.com’dan seçili telefon, notebook, akıllı saat, drone ve mutfak ürünü alanlar sepette 2.500 TL'ye varan indirim kazanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar'da indirimler ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Vatan’da haftanın teknolojik ürünleri açıklandı! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da haftanın teknolojik ürünleri belli oldu. Hangi ürünler var ve fiyatları neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Vatan Bilgisayar’da outlet ürünler 100 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dev teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, outlet ürünleri açıkladı. Açıklanan outlet ürünlerde fiyatlar 100 TL’den başlıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da satılan outlet ürün fiyatları ne kadar?

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Vatan Bilgisayar'dan Philips süpürge Anneler Gününe özel olarak satışta! İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Anneler Gününe özel olarak Vatan Bilgisayar'da annelerin beğenisine sunulan Philips Toz Torbasız Süpürge kaç TL? İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Adres kodu ne işe yarar?

DASK, zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulamasına başladı. Peki Adres kodu nasıl sorgulanır? Adres kodu ne işe yarar? İşte tüm merak edilenler...

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Aksoy tarafından kuruldu.

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

Yıldırım Vatan Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Vatan Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarına başlıyor.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Vatan Vidanjör adres  Haberi

Vatan Vidanjör adres 

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Aksoy tarafından kuruldu.

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
VİDANJÖR a) Şirket kamu ve özel kuruluşlarının her türlü vidanjör hizmetlerini yapmak, açtığı ihalelere girmek ve taahhütlerde bulunmak. b) Kanalizasyon atıklarının uzaklaştırılması ve arıtılması, kanalizasyon sistemlerinin, atık ve su arıtma tesislerinin işletimi, foseptik çukurlarının ve havuzların boşaltılması ve temizlenmesi işlerini yapmak. c) Endüstriyel atıklar, tıbbi atıklar ve diğer her türden atıkların uzaklaştırılması, nakliyesi ve arıtılması işlerini yapmak. d) Hizmet vermiş olduğu yerlerin temizliğini yapmak. e) Konusu ile ilgili her türlü vidanjörlük hizmetleri yapmak, vidanjör kiralamak ve kiraya vermek. f ) Kanalizasyon alt yapı temizliği, kanal görüntüleme ve kanal açma hizmetleri vermek. g) Konusu ile ilgili...