15 / 05 / 2024

Vatikan usulsüz gayrimenkul alımı

Vatikan usulsüz gayrimenkul alımı

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi. Becciu'nun ismi gayrimenkul alımında bir yolsuzlukla anılıyor.

Çinli emlak devi patronuna borsalardan ömür boyu men cezası verildi!

Borçları nedeni ile tasfiyesine karar verilen gayrimenkul firması Evergrande'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hui Ka Yan'a usulsüz işlemleri nedeni ile de hisse senedi piyasalarından ömür boyu men cezası verildiği kaydedildi.

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Elektrikte flaş gelişme! Usulsüzlük oyunu indirim olacak

Lisanssız elektrik üretiminde suistimalleri önlemek için harekete geçen EPDK, hayvancılık, sulama ve üretim tesislerini göstererek usulsüz şekilde iki katından fazla elektrik üretimi yapan sanayicinin enerjisini bedelsiz olarak verecek.

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

İskansız gayrimenkul alınır mı?

İskan ruhsatı kısaca oturma izni anlamına geliyor. İskan ruhsatı alınmamış evler aslında yasal olarak oturmaya müsait olmayan evler olarak biliniyor. Peki, İskansız gayrimenkul alınır mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Vatikan usulsüz gayrimenkul alımı Haberi

Vatikan usulsüz gayrimenkul alımı

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Vatikan Basın Bürosu tarafından gerçekleştirilen yazılı açıklamada, aralarında Becciu'nun da yer aldığı 10 kişinin, Londra'nın lüks muhitlerinden birinde bir gayrimenkulün alımında mali suiistimal iddiasıyla yargılanacağı belirtildi.

Kardinal Becciu ve diğer 9 kişi için gerçekleştirilecek olan davanın ilk duruşma tarihi 27 Temmuz olarak açıklandı. Kardinal Becciu'nun, 'zimmettine para geçirme' ve 'başkalarıyla suç ortaklığı içinde görevini kötüye kullanma' iddialarıyla yargılanacağı duyuruldu. 

Vatikan'da çalışanların 40 euro'nun üzerinde hediye kabul etmeleri yasaklandı

Vatikan'da 2019 yılında başlatılan bir soruşturma kapsamında, Becciu, Vatikan Devlet Sekreteri Vekili (Başbakan Vekili) olarak görevde bulunduğu 2011-2018 süresinde, Devlet Sekreterliği'nin Londra'nın pahalı...